vrijdag 2 september 2022

Planetair Ontwaken en Genezing, Pleiadische Boodschap ~ 2 september 2022 ~ James Gilliland

Planetair Ontwaken en Genezing, Pleiadische Boodschap

Door: James Gilliland – 31 Augustus 2022

Men zegt dat God op vreemde manieren werkt, zo is het ook met de prachtige vele dienaren van God/Schepper/Grote Geest. Ons wordt vaak geleerd dat er hemel en hel is, God en de duivel, demonen en Engelen. Dit is een zeer beperkte kijk op het multiversum. Het is beter het te zien als niveaus van bewustzijn en frequentie. Zij die zich aan de Universele Wet houden en zij die dat niet doen. Binnen de demonische rijken bestaan gevallen Annunaki, slangwezens, koninklijke reptielachtigen, reptielachtigen, hoge grijzen en nog een hele reeks anderen. Het is beter bekend als de lagere astrale of 4e dimensie. Er zijn ook misleide mensen van wie de frequenties erg laag zijn door trauma’s, of daden buiten de Universele Wet. Hun frequentie bepaalt waar zij heen gaan, en dat zijn de houdingen, emoties, ongenezen wonden, trauma’s en verkeerde conclusies uit vroegere ervaringen, evenals daden buiten de Universele Wet om. 

De hogere rijken bestaan uit hen die van het rad van dood en wedergeboorte zijn afgestapt, zij zijn vol liefde, vreugde, gelukzaligheid, hogere wijsheid en opereren binnen de Universele Wet. Wat de mensen Hemelse Rijken noemen, zijn niet beperkt tot Engelen en Opgestegen Meesters. Er zijn hele beschavingen van wezens die werken vanuit het Christusbewustzijn of het Boeddha-bewustzijn. Laten we ook het Huis van Maria, Quan Yin, en een hele reeks andere heiligen en wijzen niet vergeten. Wanneer men het over het Goddelijk Vrouwelijke heeft, verstaat men er ook de Shakina-energieën of Godinnen onder. 

Er zijn mannen en vrouwen in de hogere rijken, die bestaan uit Verlichte Annunaki die nooit gevallen zijn, Andromedanen, Arcturiërs, Orion Raad van Licht, Pleiadiërs, en een hele reeks andere beschavingen die allemaal in deze hogere rijken bestaan. Sommigen leven in een holografisch universum, hebben gemagnetiseerde lichtlichamen en lichtschepen, anderen hebben spirituele of energielichamen en -schepen, sommigen zijn lichamelijk minder dicht, en allen kunnen naar believen verschijnen of verdwijnen. Het multiversum is uitgestrekter dan iemand van ons zich kan voorstellen, wat alleen maar bijdraagt tot de uitgestrektheid van de bron van alle leven tot in het atoom toe. Het is oneindig groot en oneindig klein. Hoe past dit in de trillingsverhoging, het ontwaken en de genezing van de Mensheid en de Aarde die vaak het Grote Ontwaken genoemd wordt?

Dit zijn de ongeziene energieën zowel goed als kwaad die sommigen negatief en positief noemen, wat onjuist is vanwege de noodzaak van negatief en positief voor de schepping. Het is het beste om kwaad niet met negatief te verbinden, kwaad is een heel nieuwe categorie die het best omschreven kan worden als degenen die ver van de Universele Wet afgedwaald zijn. Wat wij nu zien is de Grote Oorlog, De Apocalyps, die het best omschreven kan worden als de grote ontmaskering, alles wordt bekend gemaakt, geen steen zal onaangeroerd gelaten worden, alle ongerechtigheden zullen van de daken geschreeuwd worden. 

Wij gaan de wereld van tegenstellingen zien, niets is wat het lijkt. Kijk maar naar uw agentschappen en instellingen, de meeste zijn allemaal gecorrumpeerd en doen vaak precies het tegenovergestelde van hun mandaat. Het departement van justitie is het just us departement geworden, de departementen van defensie zijn in werkelijkheid de aanvals departementen, gerund door de oorlogsindustrie. De meeste religieuze instellingen gebruiken angst, schuld en onwaardigheid om de God van binnen te onderdrukken en de tussenpersoon te worden, in plaats van elk individu te leren zijn eigen persoonlijke God-verbinding te maken. De milieubeweging is gekaapt door dezelfde mensen die het milieu vernietigen. Wij kunnen nog wel even doorgaan.

Deze grote oorlog is al miljarden jaren aan de gang, hij komt nu eindelijk tot een hoogtepunt en hij is niet op aarde begonnen, maar in de hemelse rijken of hogere dimensies. Het grootste deel van dit melkwegstelsel is opgeruimd, maar de gevallenen hebben zich zwaar verschanst in de politieke, zakelijke en godsdienstige instellingen op Aarde. Wat u meemaakt is de ontrafeling van instanties en instellingen die de mensen niet langer dienen, zij werken niet meer binnen de Universele Wet. Zij zijn zozeer op zichzelf gericht geraakt, dat zij de mensen die hen geschapen hebben, een extreme slechte dienst bewijzen. 

Wij scheren op de rand van religieuze overtuigingen en verlichting, maar toch moet de verlichting naar de religie komen. De gouden draden die de hele mensheid binnen alle godsdiensten samenbindt, moeten de eerste en voornaamste prioriteit krijgen. Wij moeten ons verenigen om het hoofd te bieden aan wat zich ontvouwt. Wij moeten ons ook verenigen met de grotere familie van de mensheid, de hemelse rijken in het hele multiversum. 

De aarde heeft een lange geschiedenis van contact met andere wereldwezens. Sommigen in dienst om de mensheid te helpen evolueren, anderen in zelfbediening. Annunaki betekent zij die uit de hemel naar de Aarde kwamen, sommige zeer geavanceerde wezens kwamen naar de Aarde en stichtten herhaaldelijk kolonies. Zij waren de tempelbouwers die miljoenen jaren teruggingen. Zij waren de bebaarde goden, niet te verwarren met de Schepper van en in de hele Schepping. Sommigen handelden binnen de Universele 

Wet, anderen waren geëvolueerde tirannen. Daar komen de beelden van jaloerse toornige goden en alles liefhebbende alles vergevende goden vandaan. De Egyptische goden, de Griekse goden, zelfs de Hebreeuwse goden Jehova en Jahweh passen allemaal in deze categorieën. Sommigen waren wondermooie wezens, wijs en liefdevol, sommigen waren dat niet. Zij bestaan uit mannen, vrouwen, sommigen waren hybriden tussen mens en dier. Zij zijn volop aanwezig binnen alle godsdiensten velen zijn nog bij ons. Wanneer men een naam, een beeld of een identiteit heeft, heeft men een mindere god.

God is het ene bewustzijn dat alle bewustzijn op alle vlakken en dimensies in het hele multiversum omvat, dat in zijn meest onbeperkte uitdrukking pure onvoorwaardelijke liefde, vreugde en gelukzaligheid is. Het is het universele veld waarin wij allen bestaan. Het is totale vrijheid, het goddelijke recht op vrije wil, maar met vrijheid en vrije wil komt de verantwoordelijkheid om binnen de Universele Wet te handelen. 

Er werd gevraagd: Waar is God? “Hij is dichterbij dan de haren op uw hoofd”. In feite is het de haar op uw hoofd, de haar op het hoofd van ieder ander ook, het is alomtegenwoordig. God/Schepper/Grote Geest is alomtegenwoordig in iedereen en alles. De weg naar verlichting is niet en is nooit uitwendig geweest. U krijgt er toegang toe via het hart “Liefde” dat verbonden is met uw ziel die verbonden is met de Schepper. U zult onderweg heel wat entiteiten ontmoeten, wanneer u door de dimensies gaat. Wij raden u aan u niet door hen te laten afleiden, maak uw verbinding met de Schepper tot eerste prioriteit, u kunt altijd weer terug. 

Het intellect of de persoonlijkheid is een verschrikkelijke en beperkte meester, “die dikwijls in een ramp eindigt.” Het hart verbonden met de ziel en de Schepper is de betere, meer onbeperkte weg. Zelfbeheersing en het ontwikkelen van de innerlijke gevoeligheid zijn noodzakelijk in de dagen die komen. Zo bepaalt u wie wie is en wat zijn bedoelingen zijn in de multidimensionale wereld waarin wij leven, voorbij het lichaam en de persoonlijkheid. Meditatie, gebed, leren hoe u heilige ruimte kunt scheppen, ongeziene negatieve invloeden genezen, grenzen stellen en de natuur in gaan en handelen binnen de Universele Wet is het beste advies dat wij u kunnen geven. 

Er is een Cherokee gezegde dat de Universele Wet het beste omschrijft. “Als het niet goed is voor iedereen is het niet goed en denk aan de volgende 7 generaties bij alles wat u doet.” In zijn eenvoudigste vorm is Universele Wet Universele Vrede, Broeder/Zusterliefde, Individuele Vrijheid en Welvaart voor Iedereen. Gebruik dit als een leidraad voor onderscheidingsvermogen.  

Wees niet afhankelijk van redders van buitenaf, instellingen van buitenaf, informatie van buitenaf, alles wat u verdeelt of u niet de kracht geeft om uw eigen persoonlijke God/Schepper/Grote Geest verbinding te maken.

Deze informatie zal door anderen nagepraat worden als de hunne, waardoor weer een afleiding met bijbedoelingen ontstaat. Deze informatie wordt gegeven om het individu te bekrachtigen, niet om anderen te helpen volgelingen te creëren.   

Wat ons brengt tot degenen die buiten de Universele Wet handelen, gezien en ongezien. Zoals wij reeds zeiden, is de Grote Oorlog multidimensionaal. Er zijn de beheersers, de slavenhouders gezien en ongezien, sommigen zien de mensheid en de hele schepping met grote minachting aan. Zij zijn de duistere sferen in lagere 4d, de oorlogs- en ziekteprofiteurs, de internationale bankiers, de Satanisten/Luciferianen die kinderoffers praktiseren, velen zijn betrokken bij drugs-, seks- en kinderhandel. Er zijn nog andere daden, te grafisch voor de meesten om te bevatten. Zij worden beheerst en beïnvloed door de duistere demonische rijken die wij eerder beschreven. Verlichting betekent in kennis zijn van beide kanten van de medaille. Het is niet omgaan met halve waarheden om zijn volgelingen niet van streek te brengen. 

Het is tijd voor de mensheid om wakker te worden, om de leiding te nemen over uw multidimensionale zelven. Als u zich niet bewust bent van wat er gebeurt in de velden van bewustzijn en energie om u heen, zult u erdoor beïnvloed en aan onderworpen worden. Vele zwakzinnige zielsverbindingsuitdagingen zijn daar het slachtoffer van geworden. Onthoud altijd dat het feit dat u dood bent niet betekent dat u verlicht bent en dat het feit dat u een ET bent niet betekent dat u welwillend bent. Het is naïef om anders te denken. 

Onthoud altijd dat u goddelijk bent, u hebt het vermogen om uw eigen persoonlijke God/Schepper/Grote Geest Verbinding te maken. U hebt het vermogen om de volledige kracht van de Schepper via het hart in elke situatie te kanaliseren, de ultieme kracht in het universum die Liefde is. De hemelse rijken en hogere dimensionale wezens ondersteunen dit. Accepteer niets minder. Alles wordt versterkt en versneld. Wij hebben niet langer de luxe om buiten de Universele Wet te opereren. De mooie velen in de hemelse en hogere dimensies zijn de multidimensionale kant van het Grote Ontwaken. Vergeet nooit: God Wint. Let op de hemel

Wees goed, wees gelukkig, wees dienstbaar,

James Gilliland

https://www.eceti.org

Vertaling: Reinier