donderdag 22 september 2022

De energie van dit moment (vanmorgen) Martha Krul


De energie van dit moment

Er verandert niet zoveel in de energie. Naar mijn gevoel is de samenstelling van deze energie voornamelijk gericht op het opstijgen van de mensheid. Wij voelen dat er gewerkt wordt met portalen. Dat er bijzondere energie naar de aarde komt. Dat het ons als mensen transformeert naar onverwachte mogelijkheden.

Voel hoe je 3e oog intensief bewerkt wordt. Je wordt veel scherper in het voelen en zien van je aanwijzingen. Je voelt dat je echt niet alleen bent, hoe nuchter je daar ook in wil staan.

Je kan je verbindingen niet meer ontkennen. Daar zijn ze te duidelijk voor. Je bent verbonden in het universele net. Heb je gezien hoe je fonkelt. Geniet daarvan. De zon doet haar werk om je nog mooier te laten stralen.


Vanavond hebben wij onze gelijktijdige meditatie; tijd 20.22.-20.35 uur en ook branden wij onze kaarsjes ter ondersteuning van het grote licht dat nodig is voor dit bijzondere avontuur.

Een paar grote zonnevlekken die boven het zuidoostelijke deel van de zon verschijnen, kunnen binnenkort een sterkere invloed hebben via op de aarde gerichte zonnevlammen.

-->Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.