zondag 17 juli 2022

Zaterdag piek! – Dr. Schavic - 16 juli 2022


Zaterdag piek! – Dr. Schavic - 16 juli 2022


Zaterdagochtend, 16 juli 2022, was er een "M.1" zonnevlam om 0629 UT, dat is 1:29 AM (EDT) en een "C.2" om 1338 UT of 8:38 AM (EDT) .
Verdere "M-Klasse" fakkels worden verwacht, en er is een mogelijkheid van "X-Klasse" fakkels.

Wat door NASA een "canyon van vuur" wordt genoemd, opende vrijdag op onze zon met een "donkere gloeidraad van magnetisme".

Volgens het Solar Dynamics Observatory (SDO): "De wanden van de kloof zijn 25.000 km hoog en meer dan 10 keer zo lang."
Er is ook een coronale massa-ejectie (CME) afgeschoten.

De magnetosfeer wordt geactiveerd door krachtige zonnewinden met een snelheid van bijna 600 km/s, en plasmadeeltjes zijn extreem dicht om onze planeet te omgeven en te omhullen.

Deze kosmische gebeurtenissen kunnen sterke aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en grote stormen veroorzaken als onze Aarde/Gaia wordt getuimeld en geroerd in "Haar" kern en in "Haar" buitenste veld wordt geduwd.

In enkele van de oostelijke staten van de VS doen zich plotselinge overstromingen voor terwijl stormen uit de Ohio River Valley oprukken.
GeΓ―soleerde onweersbuien zijn onderweg in de staten in het midden van het westen en het zuiden.

Zondag wordt in de Verenigde Staten een nieuwe ronde van stormen verwacht.

Ook andere landen hebben te maken met zwaar weer.
In termen van aardbevingen zijn er tot nu toe 124 geweest in de afgelopen 24 uur, en een enorme "6.4" heeft plaatsgevonden in Chili.

"Lichtactiveringservaringen" (LAE) - ook bekend als "Ascentiesymptomen" kunnen toenemen tijdens deze krachtige kosmische energieΓ«n. Ontspan, hydrateer en gebruik spirituele en natuurlijke paradigma's voor comfort.