maandag 18 juli 2022

Weer toparts waarschuwt voor het mRNA-middel..!! by GuidoJ. Posted on 16 juli 2022


Weer toparts waarschuwt voor het mRNA-middel..!!


x
X

Weer een toparts die waarschuwt voor het mRNA-middel..

2022 © WantToKnow.nl/be


Covid-19-vaccins zijn geen vaccins. Het MIDDEL is gebaseerd op een nieuwe techniek, die we mRNA noemen. Maar inmiddels zijn veel bijwerkingen tevoorschijn gekomen, want de tijd ontbrak om fatsoenlijke tests te doen, om de bijwerkingen überhaupt in kaart te brengen.. Zo bang waren we kennelijk voor die ‘verschrikkelijke Covid-19’. Maar één van de bijwerkingen is niet mis.. Hartfalen, en wel in de mate dat er sterfgevallen uit voortkomen. De mRNA-middelen veroorzaken ongewone infecties en verhogen het aantal sterfgevallen bij ernstig zieke patiënten, zo heeft opnieuw een vooraanstaand hartspecialist onthuld.

Hoewel artsen elke dag een toenemend aantal gevallen zien dat verband houdt met vaccins, berichten de media niet over deze gevallen. Waarom is dat eigenlijk? Weet jij het? Of geloof je dat het allemaal onzin-informatie is..? Fake-news zeg maar. Dr. Kenji Yamamoto van de afdeling Cardiovascular Surgery van het Okamura Memorial Hospital in Japan schrijft in een open brief aan een medisch tijdschrift dat het gaat om ‘bevooroordeelde propaganda’ van de nieuwsmedia.

De meeste gevallen van deze heftige bijwerkingen, houden verband met de mRNA-vaccins, zoals Cominarty van Pfizer, en ook deze arts beveelt weer aan, te stoppen met het geven van boostertests. Dr. Yamamoto vreest dat de spike-eiwitten van het vaccin, het aantal hart- en vaatziekten, en met name hartaanvallen en beroertes, zullen doen toenemen. Hij schrijft:

“Naast het risico op infecties als gevolg van verlaagde immuunfuncties, is er een mogelijk risico op onbekende orgaanschade veroorzaakt door het vaccin die verborgen is gebleven zonder duidelijke klinische presentaties, voornamelijk in het circulaire systeem.” (Bron: Virology Journal, 2022; 19: 100; doi: 10.1186/s12985-022-01831-0)

Dr. Kenji Yamamoto schrijft in zijn verhaal:

‘Onlangs is in The Lancet een studie gepubliceerd over de doeltreffendheid van COVID-19-vaccins en de afnemende immuniteit na verloop van tijd. De studie toonde aan dat de immuunfunctie bij gevaccineerde personen 8 maanden na de toediening van twee doses COVID-19-vaccin lager was dan bij de niet-gevaccineerde personen. Volgens de aanbevelingen van het Europees Geneesmiddelenbureau zouden frequente COVID-19 booster shots de immuunrespons nadelig kunnen beïnvloeden en mogelijk niet haalbaar zijn. (zie ook HIER op de site)

De afname van de immuniteit kan veroorzaakt worden door verschillende factoren zoals N1-methylpseudouridine, het spike-eiwit, lipide nanodeeltjes, antilichaam-afhankelijke versterking, en de oorspronkelijke antigene stimulus. Deze klinische veranderingen kunnen een verklaring zijn voor de gerapporteerde associatie tussen COVID-19 vaccinatie en gordelroos.

Bij wijze van veiligheidsmaatregel moeten verdere boostervaccinaties worden stopgezet. Bovendien moet de datum van vaccinatie worden geregistreerd in het medisch dossier van de patiënten. Er zijn verschillende praktische maatregelen gerapporteerd om een afname van immuniteit te voorkomen.

Deze omvatten het beperken van het gebruik van niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen, met inbegrip van acetaminofen om de lichaamstemperatuur op peil te houden, een passend gebruik van antibiotica, stoppen met roken, stressbeheersing, en het beperken van het gebruik van lipide-emulsies, met inbegrip van propofol, die perioperatieve immunosuppressie kunnen veroorzaken. Concluderend, COVID-19 vaccinatie is een belangrijke risicofactor voor infecties bij kritisch zieke patiënten.’

Deze arts is er één in een rij van DUIZENDEN..!
Naast deze Japanse arts, hebben we onlangs de verklaring van Dr. Charles Hoffe, arts in British Columbia, Canada gehad. Zijn woorden liegen er ook niet om.

“De overgrote meerderheid van de mensen die zich laten injecteren tegen het Wuhan coronavirus (Covid-19) zal binnen enkele jaren overlijden aan hartfalen”

In een van zijn laatste updates legt Dr. Hoffe uit dat hij bij zijn patiënten die een mRNA (messenger RNA) ‘vaccin’ van Pfizer-BioNTech of Moderna hebben genomen, vaststelt dat hun haarvaten nu verstopt raken, wat volgens hem uiteindelijk zal leiden tot een ernstige cardiovasculaire aandoening. Chinese virus mRNA shots zijn geprogrammeerd om het lichaam van een persoon te veranderen in een ‘spike eiwit fabriek’, en Dr. Hoffe zegt dat na verloop van tijd deze massaal geproduceerde spike eiwitten een progressieve bloedstolling veroorzaken..!!

Niet minder dan 60% van de mensen, dat een mRNA-injectie krijgt, zal last krijgen van deze bloedklonters – en uiteindelijk zal een overweldigende meerderheid door de veroorzaakte schade zes voet onder de grond eindigen. Dr. Hoffe legt het uit op zijn blog:

We weten nu dat slechts 25 procent van het ‘vaccin’ dat in iemands arm wordt geïnjecteerd ook daadwerkelijk in je arm blijft. De andere 75 procent wordt opgevangen door je lymfestelsel en letterlijk in je circulatie gebracht, zodat deze kleine pakketjes boodschapper-RNA, en tussen haakjes in een enkele dosis Moderna-‘vaccin’ zitten letterlijk 40 biljoen mRNA-moleculen.”

Dr. Hoffe zegt dat deze pakketjes weliswaar door Big Pharma zijn ontworpen om rechtstreeks in de cellen van de mens te worden opgenomen, maar dat de enige plaats waar ze werkelijk kunnen worden opgenomen zich rond de bloedvaten en in de haarvatennetwerken bevindt, de allerkleinste bloedvaten waar de bloedstroom traag is en waar de genen worden vrijgemaakt.

“Je lichaam gaat dan aan de slag met het lezen en produceren van triljoenen en triljoenen van deze spike-eiwitten. Elk gen kan vele, vele spike-eiwitten produceren. Het lichaam herkent dan dat dit vreemde lichamen zijn, dus maakt het er antilichamen tegen aan, zodat je beschermd bent tegen COVID. Dat is het idee.”

Dit ‘middel’, deze mRNA-injecties brengen ‘stekelige stukjes’ in bloedvaten aan, met hartfalen tot gevolg
Hoewel lange tijd is beweerd dat deze spike-eiwitten een virusinfectie tegengaan nadat zij in het lichaam van een mens zijn geïnjecteerd, is de realiteit dat zij in feite deel gaan uitmaken van de celwand van het endotheel van de bloedvaten van een mens. Principia Scientific legt het uit (HIER).

Dit betekent dat deze cellen die je bloedvaten bekleden, die glad zouden moeten zijn zodat je bloed soepel stroomt, nu deze kleine piekerige stukjes hebben die uitsteken,”

Dr. Hoffe zegt dat het onvermijdelijk is dat de geïnjecteerden bloedklonters zullen ontwikkelen, omdat naarmate de in het vaccin ingebrachte spike-eiwitten zich in de bloedvaten en haarvaten nestelen, de bloedplaatjes rondcirkelen in een poging het probleem op te lossen door steeds meer klonters te maken. Hij schrijft:

“Dus wanneer het bloedplaatje door het haarvat komt, raakt het plotseling al deze COVID-spikes en wordt het absoluut onvermijdelijk dat zich bloedklonters vormen om dat bloedvat te blokkeren. Daarom kunnen deze spike-eiwitten voorspelbaar bloedklonters veroorzaken. Ze zitten in je bloedvaten (als mRNA ‘gevaccineerd’) dus het is gegarandeerd.”

Het blijkt dat deze bloedstolsels anders zijn dan de ‘zeldzame waarnemingen’, waarover in de media wordt gesproken en die op CT-scans en MRI’s te zien zijn. Deze zijn microscopisch klein en zijn niet te zien op tests, omdat ze alleen kunnen worden opgespoord met een bloedtest die bekend staat als D-dimeer. Dr. Hoffe heeft D-dimeer-tests uitgevoerd op zijn met mRNA-‘gevaccineerde’ patiënten, waardoor hij ontdekte dat ten minste 62% van deze GEVACCINEERDEN, deze microscopische bloedstolsels heeft..!! Dr. Hoffe hierover:

“Het meest verontrustende hiervan is dat sommige delen van het lichaam, zoals de hersenen, het ruggenmerg, het hart en de longen, niet kunnen [regenereren]. Wanneer deze weefsels beschadigd raken door bloedstolsels, zijn ze blijvend beschadigd.”

Om meer te weten te komen over de gevaren en de ondoeltreffendheid van injecties tegen het C-virus, moet je zeker een kijkje nemen op ChemicalViolence.com.