maandag 4 juli 2022

Wat Gebeurt Er Nu? Een Ascensie Update, Juli 2022 ~ 4 juli 2022 ~ Ailia Mira

Wat Gebeurt Er Nu? Een Ascensie Update, Juli 2022

Authenticiteit, Gelijktijdigheid & Voortdurend Toenemende Golven van Energie en Licht

Door: Ailia Mira – 3 Juli 2022

UPDATE:

We zitten in een enorme fase van snelle verandering en de energie is gemengd, met 3d/4d en 5d tijd-ruimte die online komt. De energiepotentiëlen blijven voortdurend toenemen. Wees extra zacht voor jezelf. Dit is veel voor onze lichamen om te integreren en te verwerken.

Wat zich nu voor sommigen opent is het aanboren van EENHEID. Dit kan geweldig voelen, maar het kan ons ook het gevoel geven dat we alles al bereikt zouden moeten hebben wat we ooit zouden gaan bereiken, nu! LOL Overweldiging!! Dus als je het gevoel hebt dat je niet bovenop de dingen kunt komen, kijk dan of dat misschien voor jou speelt en draai dan om; kies een nieuwe relatie, een nieuw ritme voor tijd en het ontvouwen van je dag. We stellen voor om je open te stellen voor het heden en jezelf uit te nodigen om geleid te worden, in weten, van binnenuit. Laat de verwachtingen van de geest varen en wees in je lichaam.

Veel mensen die ik de laatste tijd gesproken heb, ervaren de energie als een diepe opruiming van oude patronen op dit moment. Als jij dat bent, wees dan alsjeblieft extra lief voor jezelf. Als dat niet zo is, dan is dat ook goed. Weet dat er vele verschillende manieren zijn om deel te nemen aan ascentie en dat ieder van ons zijn eigen ervaring creëert met onze Ziel en Al Dat Is. Onze Ziel zet ons echt op een rij voor alles wat ons het meest dient. En hoe meer we naar binnen gaan, ons openen, ons overgeven en de Ziel uitnodigen om te leiden, hoe gracieuzer dit kan zijn.

AUTHENTICITEIT komt voor velen ook op een diepere manier online. Persoonlijk werd ik vorige week echt geactiveerd. Na het grootste deel van juni in diepe rustmodus en heel stil te zijn geweest. Een massaal afpellen van de energieën van de vorige bewoners van mijn lichaam uit mijn ruimte, heeft veel ruimte vrijgemaakt en mij dieper geopenbaard wie ik werkelijk ben. Het is prachtig en ook een beetje desoriënterend. We zijn zo gewend aan patronen in ons leven! Zelfs die patronen die geen uitdrukking zijn van ons ware Zelf.

Ik ben een walk-in dus deze ervaring gaat voor mij over mijn voorgangers in het lichaam. Maar voor degenen die geen walk-in zijn kan dit voelen als familielijn en/of culturele, historische verwachtingen die worden opgeruimd. Het vergt veel slaap, hydratatie en energie om zoveel energie naar buiten en in een nieuwe uitdrukking te brengen. Eer wat er gebeurt en vertrouw op je lichaam om je te laten weten wat het nodig heeft om bij te wonen wat er voor jou aan de hand is.

Tevoorschijn komen als ons ware Goddelijke Stralende Zelf, is voorbij persoonlijkheidsbeperkingen en paradigma’s van afscheiding, schaarste, gebrek en beperking te groeien. Merk op waar je bevrijd wordt, steun jezelf daarin, vier het en omarm het!

Ik hoor dat JULI tot AUGUSTUS golf na golf zal zijn van hoger licht dat ons optilt, en alle innerlijke veranderingen die komen met toenemende verlichting en expansie. Dagelijkse oefeningen die je gecentreerd, kalm, open en uitgerust laten voelen, zijn belangrijk.

Zelfs zonder voorouderlijke of culturele zuivering, absorbeert ons lichaam een grote hoeveelheid energie en informatie (instructies en activeringen) en doet dan al het werk van integreren, herformatteren en afstemmen op wat er binnenkomt. Als je vermoeider bent dan normaal, rust dan meer.

Ik weet dat onze niet-fysieke vrienden er voor ons zijn en ons manieren zullen voorstellen om samen te komen en ons open te stellen voor deze steun. Ik voel het aankomen, dus binnenkort meer daar over. Ik ben begonnen met het posten op de Expect Wonderful Facebook Community pagina meerdere keren per dag – met korte berichten en inspiratie om ons te helpen verbonden te blijven, op één lijn te zitten en ons helder te voelen.

Welke praktijken en ruimtes helpen jou om je het meest gesteund, verbonden, helder en geliefd te voelen? Maak daar elke dag tijd voor. Zorg echt goed voor jezelf. Alles wat je nodig hebt is er voor jou. Vraag om wat je wilt. Neem de tijd om je te openen, van binnen te voelen en te ontvangen.

Je bereidheid om uit te breiden en te verschuiven naar een hoger bewustzijn helpt ondersteunende overgangsenergieën te creëren.

Diegenen onder ons die wakker zijn kunnen zich synchroniseren met het planetaire veld en energetische aanwezigheid aanbieden als een brug naar elkaar en naar diegenen die nog niet ontwaakt zijn tot hun multidimensionele Zelf. Deze veranderingen zachter maken.

Jullie zijn belangrijk.

Dank je dat je JIJ bent. Hier. Nu.

Met liefde,

Ailia

Vertaling: wakkeremensen.org