maandag 4 juli 2022

Marjolein Ingrid Soulpursang ~ Update GROTE EN EXTREME HOEVEELHEDEN AAN ELECTRISEREND LICHT


Update
GROTE EN EXTREME HOEVEELHEDEN AAN ELECTRISERENDE LICHT

Het kosmisch licht wordt met de dag nu feller, gevoel onder hoogspanning te staan. Heel nerveus zijn, onrust, stress,. Drukgevoelens nek, schouders, rug, gevoelige pijnlijke linker oksel die de navelstreng verbinding van het foetale weefsel met het moederhart is. Het allereerste koord met mamma= mammea= je borsten die nu pijnlijk en gezwollen kunnen zijn dmv vrijkomen van opgeslagen vervuilde lymfe= gedachtenvormen van de opvoeders.!

Pijnlijke drukplekken linker en rechterbovenarmen, tgv sterk toenemende doorbloeding van de aanhechtingpunten van de ""vleugels" aan het opperarm. Hier zit veel spanning en stress opgeslagen van vele levens en generaties [staan symbool voor reflexen en automatismen]. Veel lymfe doorstroming vanuit de linkerkant van het lichaam inclusief onderlichaam en beide benen naar chakra 5 waar zich de vrijgekomen vervuilde lymfe zich massaal ophoopt om afgevoerd te worden door de grote holle ader vlak onder je sleutelbeenderen gelegen. Vooral de linker sleutelbeen voert massaal vervuilde lymfe nu af.

Geeft druk op de nervus vagus die zo onder hoogspanning staat en dus stressklachten geeft alsof het vechten en vluchten wil voor deze vrijgekomen massale duisternis aan oude gedachtenvormen.

Het ragfijne kristallijnen web wordt doorboort met kristallijnen energie en dit geeft pijnscheuten, pijnsteken in het hele lichaam en dus ook op de borst= hartritmestoornissen, hart overslaan, onrust, angst, stress.

Ik gebruik mijn haarklem om lekker rondom de hals-sleutelbeenderen en met name de rechterkant te "kammen"" dit kamt de aura lekker schoon van onderhuidse koolzuurgassen wat je herkent aan onrust en hart overslaan=innerlijk conflict tussen gevoel en verstand waarbij het verstand de overhand heeft=oude zelven vol vuile lymfe die vrijkomen en dan gaan drukken op de nervus vagus= stress, hartritmestoornissen etc. Er is nu heel veel druk op chakra 5!! en op chakra 3 die snel volloopt met afval

Maag loopt nu razendsnel vol, veel afstoting van veel bewerkt voedsel, behoefte aan veel water en licht verteerbare voeding.

Gevoel alsof de wereld op zijn kop staan en het getij gekeerd is

Marjolein Ingrid Soulpursang