zaterdag 2 juli 2022

Over de energieën…Sparks of Divine lighthealing


Over de energieën…Sparks of Divine lighthealing

Welkom in juli. De energieën zullen deze maand zo galactisch zijn. Verwacht kosmisch vuurwerk om te beginnen. We trappen af ​​met een Sirius Gateway de 3e – de 7e.

Onze Zon stemt af op onze Spirituele Zon Sirius. Je hebt misschien het gevoel dat we op dit moment in een storm terechtkomen. Dat komt omdat er op dit moment enorme golven van ascentie-energieën de planeet binnen rollen. Dit is de Poort naar de Hemel en staat wijd open. Het is een geweldige tijd om gebruik te maken van deze energieën.

Deze energieën kunnen ons helpen genezen. Ze kunnen ons ook helpen om dingen te veranderen. Dit is het moment om je dromen te visualiseren. Sirius beweegt zich het dichtst bij de aarde tijdens deze Gateway. Verwacht een hoop hoogfrequente energieën.

Dingen zullen een hoogtepunt bereiken op de 4e, en natuurlijk voor de 7:7 Portal.
Het 7:7 Portaal zal verbazingwekkende energieën brengen. Je zou nu een onmiddellijke verschuiving moeten voelen, dat we in deze nieuwe energieën van juli zijn gestapt.

Cheiron verschuift retrograde van 15 juli tot 19 december in Ram. Deze verschuiving zal een belangrijke genezing brengen. Het zal u helpen bij het opruimen van giftige verbindingen. We hebben Jupiter die van 28 juli tot 23 november retrograde verschuift, ook in Ram, voor het eerst in 12 jaar. Dat maakt dit een retrograde die we al meer dan tien jaar niet hebben gehad! Het thema van deze shift wordt groei.

Misschien heb je deze maand wat groeipijnen. We kunnen vertragingen en obstakels verwachten, daarom is het zo belangrijk dat u op koers blijft met uw plannen.