donderdag 7 juli 2022

Ons haar is de fysieke uitbreiding van onze gedachten ~ Bron jason lapointe


Ons haar is de fysieke uitbreiding van onze gedachten, het geeft ons de richting door ons hele leven; elk van ons haar vertegenwoordigt onszelf, het zijn sterke punten van verbinding zowel ons lichaam als onze zoutgeest. we zijn de inheemse volkeren.

Wijsheid mannen en vrouwen droegen lang haar; in plaats daarvan, waar tirannie zich in welke vorm dan ook heeft voorgedaan, was kort haar verplicht en dit, samen met andere factoren, heeft een hoogtepunt bereikt met de nederlaag. e geestelijk en fysiek van de volkeren. Het haar heeft een eigen taal en karakter, en de manier waarop het gestyled wordt is enorm belangrijk voor degenen die het dragen: De streep in het midden staat voor de opstelling van het denken. De vlecht, de eenheid van gedachten met het hart. Haar los staat voor veiligheid. Haar opgepikt, overtuiging.

Momenteel doen mensen hun haar zonder de betekenis van hun acties te weten en de stijl waarin ze gedragen worden, het haar is belangrijk omdat de ijdelheid of de praktijk opzij gezet wordt, hoe je je haar draagt, zal impact hebben ect op onze ik ben in de stemming

In de gedachte van de inheemse volkeren zullen we vinden dat de manier van het kapsel van het grootste belang was, want zo werd hun deelname aan verschillende evenementen beschreven en aangekondigd: huwelijk of oorlog, vreugde of het Elo.

Door het haar en de kapsels die hij bij zich droeg, kon je weten hoe volwassen mensen zijn, hoe ze in de maatschappij zijn of hoe ze vrede en oorlog zijn. De kapsels waren net als de seizoenen; soms veranderden ze openbaar, privรฉ en ceremonieel. Het haar vertegenwoordigde de gedachten en de geestelijke staat van het individu; het toonde de banden en de spirituele eenheid van zijn familie en definieerde de culturele harmonie en de geestelijke afstemming van zijn gemeenschap. Het haar stond voor de staat van de natuur, vloeide in rechte lijn als watervallen of golvend als water uit de rivier.
Inheemse kinderen leerden zich wassen en hun haar spoelen.

In de leer van vele inheemse stammen, was het kapsel een rouwproces of een nabijheid van de dood.
Het haar was een mystiek element
in elk van hen. Niemand kon haar haar aanraken zonder toestemming.

Over het belang van lang haar:
Al heel lang knippen volkeren van verschillende culturen hun haar niet omdat dat een deel is van wie ze zijn. Wanneer het haar zijn maximale lengte mag bereiken, dan worden fosfor, calcium en vitamine D geproduceerd, en komt het lymfevocht in en uiteindelijk in het ruggenmergvocht via twee kanalen in de parameters. de bovenste hersenen.

Deze ionische verandering maakt het geheugen efficiรซnter en leidt tot meer fysieke energie, meer weerstand en stoรฏcisme.
Als je besluit om het haar te knippen, gaat niet alleen die extra energie en voedingsstoffen verloren, maar zal je lichaam een grote hoeveelheid levensenergie en voedingsstoffen moeten leveren om verloren haar terug te laten groeien.

Bovendien zijn het haar de antennes die energie van de zon of (prana) verzamelen en kanaliseren naar de voorkwabben, het deel van de hersenen dat gebruikt wordt voor meditatie en visualisatie.

Deze antennes werken als leidingen voor meer subtiele energie, kosmische energie. Het heeft ongeveer drie jaar geduurd sinds de laatste keer dat hij zijn haar knipte om nieuwe antennes te vormen op de haarpunten.

Bron jason lapointe