donderdag 7 juli 2022

Kosmische moeders terugkeer ~ Lisa Renée


Kosmische moeders terugkeer

We hebben geleerd dat tijdens de planetaire ascentie, de Moeder der Draken haar plaats moet innemen als de Kosmische Draakopziener op de Aarde, zodat de vele delen van de Draken eindelijk kunnen wordenhersteld en gereanimeerd door haar levengevende aanwezigheid en heilige heilige geest.

De Draken en hun spirituele lichaamsdelen bestaan ​​overal op de planeet in fysieke en energetische uitdrukkingen, hoewel hun bewustzijnseigenschappen in stasis zijn geweest tijdens de Dark Aeon toen we spiritueel op drift waren in de zeeën van chaos, zonder onze Kosmische Heilige Moeder. Zie Cosmic Christos Dragon Teachings.

De Moeder der Draken is de originele Kosmische Draak die toezicht houdt op de vier drakenrijken in de middenwereld, binnenwereld, buitenwereld en de kern van scheppingsdomeinen die het geheel vormen van het Universele, Galactische en planetaire bewustzijn. De Kosmische Moeder Draak houdt ook toezicht op de miljoenen Drakeneieren die bedoeld zijn om het lichtlichaam van de mens te activeren en voor het spirituele welzijn van de verschillende soorten die op de planeet bestaan. We hebben opgemerkt dat de Kosmische Moeder Draak ook toezicht houdt op de functies van de poortwachter Draak die zich in de middenwerelddomeinen van de Universele Moeder Donkere Materie Matrix bevond.
Zoals Solar Christus Maria terugkeert naar onze wereld als de Kosmische Draak, zo stijgen deze begraven geschiedenissen in het bewustzijn van de oude Essenen Keltische Kerk heilige teksten van de Parel-activering, samen met veel van de verborgen cellulaire herinneringen aan ons lang vergeten verleden.
Oorlogvoering om de zonne-Christus Maria terug te winnen
Sinds vorig jaar zijn er veel rasteroorlogen en gebeurtenissen buiten de planeet Spiritual Warfare ontstaan ​​als gevolg van het terugwinnen van haar enorme spirituele lichaamsdelen die verbonden zijn met de Tiamat-geschiedenissen van Solar Mary, en de terugwinning en hereniging van haar Kosmische Draak-delen. Er is een voortdurende ontmanteling geweest van de anti-hiërogame buitenaardse machinerie die werd gebruikt om haar heilige beeld, energiesignatuur en heilige geest te verdraaien, om te keren en te klonen voor diverse satanische agenda's als de door buitenaardse wezens gegenereerde Dark Mother. De reanimatie van de drievoudige zonnegodin in haar vorm van zonne-christus Maria is actief betrokken geweest bij de opeenvolgende activering van vele gotische kathedralen over de hele wereld die oorspronkelijk werden gebouwd op Dragon Nodes in haar naam en de afstamming van Maria Magdalena Sophia.
Christus Maria en Christus Michael Wedding
Vorig jaar werd de Zonne-Vrouwelijke Christus Maria Sophia opnieuw gewekt als de eerste emanatie van de Drievoudige Zonnegodin die terugkeerde in haar vrouwelijke Zonnedraakvorm om haar rechtmatige plaats als de Zonne-Vrouwelijke Christus terug te winnen, samen met haar heilige echtgenoot Christus Michael in de eerste stadia van hun hiërogame vereniging. We hebben vernomen dat de locatie van hun heilige hiërogame unie-huwelijk in Cosmic Dragons plaatsvindt op de Saint Michael Line en Avebury Henge tijdens de komende paasvakantie. Waardoor hun hemelse koppeling in hun Kosmische Christos-Sophia op zonne-energie gemaakte huwelijksbed een Kosmische Christos-nakomeling voor de aarde voortbrengt, die vorm aanneemt als het uitkomen van hun Kosmische Gouden Drakenei.
Kosmische moederschoot van schepping
Terwijl het afwikkelen van anti-leven omkeringsstromen plaatsvindt in het planetaire Albion Lichtlichaam, is het vergelijkbaar met het observeren van de wijzers van de tijd die beginnen te bewegen in spiralen tegen de klok in en zien dat vele eerdere destructieve tijdlijnen oprollen en dan verdwijnen in het niets binnen de Kosmische Moeders baarmoeder.
Door deze enorme aqua-smaragd transmissie afkomstig van de Kosmische Baarmoeder van de Heilige Goddelijke Moeder, zendt ze de perfecte proton- en neutronenbewustzijnseenheden uit, die het God Zaad van de Diamanten Zon DNA-sjabloon dragen voor haar organische goddelijke kinderen die door de hele schepping zijn gezaaid. De natuurlijke nakomelingen en die vluchtelingenrassen die ermee instemmen hun soort-DNA te regenereren voor organische ascentie, zullen de potenties van de Maharata-blauwdruk van haar heilige klankaquaplasma's ontvangen in hun geactiveerde 8D-axiatonale lijn, thymusklier, permanent zaad van het hogere hart en sluimerend activeren. hara centra.
Draakwezens ontwaken
Er zijn 13 drakenwezens die zijn gehuld in de aardkorst, die hier al eeuwenlang zijn als bewakers van de leylijnen, klaar om te ontwaken en het Christuskind te beschermen zodra de kosmische draak het gouden drakenei baart en het uitkomt of barst open. Ze zijn in de aarde blijven slapen totdat het omslagpunt van het wereldwijde ontwaken plaatsvindt wanneer de Moeder der Draken terugkeert als haar volste goddelijke emanatie in haar Kosmische Moeder Christos-Sophia Draaklichaam.
Moeder Gods Principe
Het Kosmische Moederprincipe geeft energetische balans terug in het aardlichaam, het elementaire lichaam terugwinnend door haar principes van anabolisme en katabolisme, krachten van schepping en vernietiging, die voortkomen uit de kern van de oneindige Creatrix. Kabbalisten noemen dit de Ein Soph, het Moederprincipe als de vuurzee van plasma, gassen en ether die oprijst uit de ringen van chaos en reikt tot in de ongemanifesteerde lagen.
Kosmische Moeder maakt zo de creatie van steeds complexere structuren mogelijk die het bewustzijn verruimen door haar anabole proces. Tegelijkertijd is er een ander mechanisme om de ongebruikte bronnen terug te winnen of dode bronnen zoals miasma en afval te recyclen. Als naar een structuur niet wordt verwezen door de bewustzijnswetten van een andere structuur, wordt de vorm ervan verteerd en gerecycled. Door de Moeders Aqua Portal Tunnel Vortex, wanneer we vormen, structuren en entiteiten naar de Kosmische Moeder sturen, wordt de vorm geneutraliseerd en is het vrij om de wetten van zijn eigen aard te volgen.
Kosmische Moeder laat haar Tunnelvortex in een boog terugbuigen naar het centrum van het Creatrix-veld, terugkerend naar het middelpunt van alle vereniging, en wikkelt zich terug in de zich uitbreidende velden van het ongemanifesteerde. De buitenste ringen van de ongemanifesteerde velden zijn de secties van de Abyss. (Daat). Deze buitenruimten vormen de afgrond van niet-identiteit of niet-zijn, de secties van de Luciferiaanse afgrond waarin ego of verkwistende vormen uiteindelijk worden verteerd en geabsorbeerd. Daarom is het de oorspronkelijke dood van het ego die de meeste mensen vrezen als de metafoor voor de volledige vernietiging van het Zelf. De functie van de Kosmische Moeder vertegenwoordigt de schepping (anabolisme), vernietiging (katabolisme) en velden van al het potentieel binnen het ongemanifesteerde, allemaal tegelijk. De dode zones buiten haar ongemanifesteerde velden zijn de ruimte van Abyss.
Afgrond van scheiding (Satanische Kracht)
Afgrond van kennis (Luciferiaanse kracht)
Afgrond van niet-zijn (of niet-worden) (Ego Death)
Witte zon van kosmische moeder voor anker op 4 juli 2022
De gedenkwaardige planetaire initiatie en persoonlijke transmogrificatie vindt nu plaats door de terugkeer van de Heilige Moeder Sophia door haar emanatie als de Goddelijke Zonne-Vrouwelijke Christos-Sophia in het Witte Zon Kosmische Ankh-lichaam dat verbinding maakt met de instructieset van de engelachtige menselijke botmatrix. Terwijl ze haar Goddelijke Vuurwater door heilige geluidsplasma's uitzendt om haar zegeningen te schenken via de Azothian Sapphire Krystallah Sophia Crown. Houd van je Heilige Moeder Sophia met heel je kristallen rozenhart, en vanuit het innerlijke heiligdom van je hart zal het Koninkrijk van God zich openbaren en zal Christos-Sophia's allerheiligste in de eeuwige bezielende geest aan jou bekend worden!
**Door Lisa Renée