maandag 18 juli 2022

Komen we uit de matrix? ~ Door Vidya Frazier


Komen we uit de matrix?

Veel mensen die ik ken, melden tegenwoordig een vreemdheid in hun levenservaring. Er gebeurt iets nieuws, maar eerder subtiel. Misschien herken je een aantal van deze ervaringen:
Nieuwe staat van bewustzijn: je realiseert je dat je op de een of andere manier in een nieuwe bewustzijnsstaat bent, maar je kunt het nog niet helemaal beschrijven. Het is alsof je op de een of andere manier een nieuwe realiteit bent binnengegaan - een realiteit die nogal leeg en stil is; en er gebeurt vaak niet veel in.

Zelfs ondanks alle chaos die zich in de wereld voordoet, is er een gevoel van er nu een beetje los van te staan, alsof het in een andere parallelle realiteit gebeurt.

Het nieuws verveelt je nogal. In feite heb je niet meer zoveel interesse in al het nieuws dat je vroeger las en beluisterde; niets lijkt ooit de puinhoop waarin de wereld zich bevindt te veranderen. Er is alleen continu, zich herhalend nieuws over de pandemie en de Amerikaanse verkiezingen - dingen die je al heel lang weet en begrijpt. Hoewel er kleine, mogelijk positieve dingen lijken te gebeuren, kun je niet eens meer de moeite nemen om er enthousiast over te worden.

Leven in het Hier en Nu : Het lijkt erop dat je gewoon meer in het hier en nu leeft – iets wat je al jaren hoort is een hoge staat van spiritueel bewustzijn, maar het lijkt over het algemeen nogal alledaags en saai – en soms zelfs saai. Je vraagt ​​​​je misschien zelfs af: "Is dit alles wat er is?"

Boosheid en loslaten komen nog steeds voor: Soms zijn er misschien enkele grote hobbels die je nog steeds ervaart, soms behoorlijk pijnlijk. Misschien moet je nog steeds bepaalde dingen of relaties loslaten die niet langer voor je werken. Misschien ontstaan ​​er oude trauma's die je opnieuw moet ervaren en helen - of aanhoudende fysieke, financiรซle of relatieproblemen die je blijven kwellen. Maar loslaten en genezen lijken op dit moment veel sneller te gaan. Deze hobbels lijken uiteindelijk op de een of andere manier glad te strijken, en je bent terug in deze nieuwe en vreemd soepele en rustige realiteit.

Spirituele beoefening voelt muf: Zelfs je spirituele beoefening voelt wat muf aan – het werkt niet meer zoals het ooit deed. De leringen winden je niet langer op of stimuleren je. Al je spirituele hoogtepunten en doorbraken uit het verleden lijken te behoren tot een realiteit uit het verleden.

En toch…

Duidelijker, Vrijer: En toch – misschien realiseer je je dat je je op een nieuwe manier heel helder voelt, en minder belast of emotioneel minder. Je voelt je meer in balans, wakker en in staat om te ontspannen. Op de een of andere manier ben je emotioneel en mentaal vrijer. Er is iets zwaars van je afgevallen.

Meer belichaamd, meer bekrachtigd: je voelt je ook meer belichaamd en meer geaard. Dit creรซert een gevoel van meer empowerment, alsof je meer in de stoel van de kapitein van je leven zit en het op een meer bewuste manier leidt.

Meer vrij om jezelf te zijn: je bent vrijer om te zijn wie je bent, te zeggen wat je denkt, te handelen zonder de gebruikelijke beperkingen. En dingen waar je vroeger last van had, doen dat nu niet meer – het kost op de een of andere manier te veel energie om je er zorgen over te maken.

Minder vervelende en kritische gedachten: In feite realiseer je je dat er over het algemeen een grotere stilte in je hoofd is, alsof de oude band die vroeger constant liep, commentaar gaf op alles wat er gebeurde en je vertelde wat je denkt en voelt, begint te verdwijnen. Zelfs de oude vermoeiende Inner Critic lijkt stiller, minder impactvol.

Dieper Hier & Nu: Ook al kan constant opereren vanuit het hier en nu alledaags en zelfs saai aanvoelen, je kunt je soms realiseren dat, als je je gewoon rustig afstemt op wat er momenteel is, je in een nog diepere ruimte van hier en nu kunt vallen. nu.

Er is een gevoel van binnentreden in wat het eeuwige hier en nu zou kunnen worden genoemd - een tijd buiten de tijd - waar een diepe vredige stilte bestaat, een bewustzijn waarin zelfs de meest alledaagse dingen en acties een geheel nieuwe en boeiende betekenis krijgen. Er kan een stille vreugde zijn om dit te ontdekken, zelfs een gevoel van gelukzaligheid.

Krachtige ervaringen: En wonderbaarlijk genoeg heb je af en toe ervaringen van overstromende liefde die uit het niets opduiken, of een heerlijk gevoel van diepe sereniteit die door je heen stroomt. Misschien borrelt er nieuwe creativiteit in je op.

Wat is er aan de hand?

Als u zich hier iets bij kunt voorstellen, vraagt ​​u zich misschien af: wat is er aan de hand? Voor degenen onder ons die deze dingen ervaren, waar zijn we precies? Is dit 5D?
Welnu, het lijkt er niet op dat dit is wat men "5D" zou kunnen noemen. En toch lijkt het op de een of andere manier een ingang te zijn in een geheel nieuwe hoger-dimensionale realiteit. Het is duidelijker, stiller, vrijer, minder beperkt en gecontroleerd.

We voelen niet langer de oude beperkingen van het ego aan ons trekken. Of het diepe verdriet en de kwellingen van emoties die ons vroeger naar beneden sleepten. We lijken eigenlijk bezig te zijn met het laten vallen van een hele valse identiteit die nooit was wie we werkelijk waren.

Misschien is wat we ervaren een opkomst uit de gecontroleerde driedimensionale matrix waar de mensheid al duizenden jaren in vastzit.

Dit kan een verbijsterend idee zijn om over na te denken. "Historisch" begint het niet eens te beschrijven.
Het kan zijn dat we nog niet helemaal vrij zijn. En we zijn nog niet volledig belichaamd in de Nieuwe Aarde – maar we worden er zeker in geboren. We openen onze ogen voor een nieuwe en schijnbaar lege realiteit, een stil en stil bestaan ​​waarin alles wacht om gecreรซerd te worden - door ons.

Er gebeurt misschien nog niet veel in ons leven, maar misschien komt dit omdat we tijd nodig hebben om vertrouwd te raken met hoe alles werkt in deze nieuwe realiteit.

Tijd om te verkennen
In ieder geval is deze nieuwe wereld zeker iets om te ontdekken. Wat is hier precies? Hoe werkt de schepping in deze nieuwe realiteit? Welke nieuwe avonturen staan ​​ons te wachten? Welke nieuwe geneugten en geneugten?
En dit nieuwe gevoel van wie we nu zijn, is zeker ook iets om te onderzoeken en te onderzoeken. Wat is deze nieuwe ervaring in onze gedachten? In onze emoties? In ons lichaam?

Wat is er veranderd? Wat worden we? Wat willen we?

En hoe kunnen we in deze nieuwe, opkomende wereld met een hogere frequentie blijven en eraan blijven bouwen, zelfs als de oude wereld om ons heen blijft instorten en waarschijnlijk nog een tijdje nog donkerder wordt?

Dit zijn vragen die we moeten onderzoeken met anderen om ons heen die ook deze nieuwe wereld beginnen te bewonen.

Misschien is het tijd voor een soort feest - zelfs een feest!
**Door Vidya Frazier