woensdag 20 juli 2022

Je Kristallijnen Lichtlichaam opbouwen ~ Diana Cooper

Je Kristallijnen Lichtlichaam opbouwen... Dit kan op de volgende manieren:

• Eet lichte, verse, biologische voeding.

• Drink zuiver water.

• Zegen alles wat je lichaam binnenkomt.

• Beweeg regelmatig en licht.

• Doe waar je blij van wordt.

• Houd uw huis fysiek en energetisch gereinigd, licht en gelukkig.

• Adem diep in en neem de tijd om te mediteren en contact te maken met je Hogere Zelf.


In ons huidige stadium kunnen we meer dan 80 procent van het licht in onze cellen vasthouden, maar toch een lichaam van vlees bewonen. Onze planeet is echter geascendeerd en haar harmonischen veranderen snel. In de komende 20 jaar, als deze kristallijne matrix zich in de aarde heeft gevestigd, zullen we fysieke veranderingen in ons lichaam gaan opmerken die ons zullen afstemmen op de planetaire energieën.

Wanneer het kristallijnen lichtlichaam in het proces van activering is, zoals veel mensen nu ervaren, zal het fysieke lichaam niet zoveel voedsel nodig hebben. Licht zal, net als zonneschijn, worden gemetaboliseerd als een bron van lichaamsbrandstof. We zullen ook in staat zijn om ons af te stemmen op en het licht van de Grote Centrale Zon te absorberen.

Naarmate we verder in deze verhoogde energieën bewegen, zal ons fysieke lichaam zich uitbreiden naar hogere mogelijkheden. Fysiek zullen we van vorm veranderen. We zullen de langere hoofden ontwikkelen die ze in Atlantis en Egypte hadden om de uitgebreide hersenen en de energie van de causale chakra vast te houden. We zullen langer en dunner en meer androgyn worden.

Als we dan in het etherische werken, zullen we op de zevende dimensionale frequentie werken. Ons kristallijnen lichtlichaam wordt geactiveerd en volledig beheerd door onze 12 vijfdimensionale chakra's. Dan zullen we, als wandelende meesters, toegang hebben tot al het licht dat we nodig hebben om onszelf in topgezondheid en conditie te houden.

Diana Cooper/ vertaling Janneke