zondag 24 juli 2022

Het collectief: krachtige energieën die naar de aarde stromen


Het collectief: krachtige energieën die naar de aarde stromen

Gegroet, dierbaren! We zijn erg blij dat we vandaag weer de tijd hebben om met u te spreken.

Iets dat ons is opgevallen, en dat u de laatste tijd ook is opgevallen, is hoe krachtig de energieën zijn die momenteel naar de aarde stromen.
Dus laten we daar een beetje mee werken. . .
Langzaam inademen door de neus met gesloten mond, dan [langzaam] uitademen met een soort "haaaaa" geluid door de open mond.
Blijf op deze manier ademen. . . En als je kunt, stel je dan een prachtige stroom van Goddelijk Gouden Licht voor die vanuit de hogere rijken naar beneden stroomt. . . prachtig . .

Het vult je hele wezen en alle ruimte om je heen. Het neemt je aura in zich en neemt je uitstraling verder op.
En het stroomt ook diep in de Aarde – diep in Binnenaarde, zodat je perfect verankerd bent in de Aarde, en ook verbonden bent met de hogere rijken.
[Stuur nu je innerlijke bewustzijn omhoog die stroom van Goddelijk Gouden Licht, omhoog naar de hogere rijken.]

En laten we nu allemaal in die prachtige Cirkel van Licht gaan staan ​​die we creëren als dat nodig is.

U kunt het klokkenspel misschien op de achtergrond horen, of het vogelgezang. Weet dat de essentie van Moeder Gaia altijd bij je is, zelfs wanneer je geest of bewustzijn in de hogere rijken is. En dit omvat ook wanneer je in je slaaptoestand bent en een beetje reist, je prachtige missiewerk op aarde doet.

Plaats gewoon alles wat je verontrust over deze krachtige energieën, inclusief enkele dagen misschien, je twijfel of je ze volledig kunt integreren, of vreedzaam kunt integreren - plaats dat alles in de Cirkel van Licht. Het doet niets af aan de groei en expansie die je ervaart vanuit dit krachtige Licht.

Het zorgt er eenvoudig voor dat je hulp krijgt bij de integratie van dat Licht.

Dit zijn bewuste Lichtcodes – ze spreken rechtstreeks tot je geest, tot elke cel in het lichaam, elk deeltje van je wezen.
Er zal een angst [vanwege dit proces] van het onderbewustzijn komen dat je wordt gevraagd om delen van je geest of psyche op te geven die belangrijk voor je zijn, en dat je niet wilt verliezen, dat je dat niet doet' ik wil het niet vergeten.

En plaats dat dus ook in de Cirkel van Licht.
Je hoeft niet alles uit te zoeken! Je hoeft niet te zeggen: "Nou, hoe gaat dat werken?"
Zet het gewoon in de Cirkel van Licht, lieverds.

En dat geldt ook voor uw vragen over zaken als: “Wat wordt er van onze zorg? Wat wordt er van onze economie? “Wat is er aan de hand met het onderwijs op onze scholen? Zijn kinderen veilig op onze scholen?” "Wat gebeurt er met onze regering - het lijkt te imploderen." (En dat zou je kunnen zeggen voor een aantal regeringen op aarde!)

Zet al die vragen in de Cirkel van Licht, evenals alles wat je nu dwars zit. Omdat er zoveel in beweging is, dat het soms gemakkelijk is om te voelen dat dingen een beetje uit de hand lopen, en gewoon te onvoorspelbaar om je op je gemak te voelen.
Dus, aangezien je al deze items in de Cirkel van Licht hebt geplaatst, en al het andere waar je je zorgen over maakt, of een geliefde om wie je je zorgen maakt, en elk ander probleem, weet dat we eraan werken om je te helpen dit alles op te krikken vibrerend naar een hoger niveau.

En om je te helpen dat onbewuste gevoel los te laten dat het gewoon niet veilig is om nu op aarde te zijn – dat de dingen te onzeker zijn. Of er wordt te veel verandering tegelijk van je gevraagd. Heel gemakkelijk om dat te voelen!

Dit kan op sommige dagen overkomen als een gevoel van druk, bijna een schok. Bijna alsof je per ongeluk je hand in de Light-aansluiting zou steken en daar een scherpe schok zou krijgen.
En dus heb je momenten waarop je je afvraagt: zal ik voortdurend in dienst zijn? Of komt er een moment waarop de dingen lijken te kalmeren en te egaliseren, en ik weer gemakkelijk in de omgang kan zijn?

Echt, je hebt niet al te veel [aarde] levens gehad waarin je je heel zeker voelde van dingen!
Voor het grootste deel heb je religieuze structuren of spirituele rituelen gehad om je door momenten van onzekerheid te loodsen, en om uit het kwantumveld op te roepen (hoewel je het toen waarschijnlijk niet zo zou hebben genoemd in andere levens - in de afgelopen eeuwen , in ieder geval!) - om uit dat eindeloze kwantumveld de mooiste uitkomst op te roepen.

Dus trek nu je hart in – we produceren de energie, of roepen de energie op in de Cirkel van Licht, van de hoogste, meest welwillende uitkomst van elk afzonderlijk probleem dat je in de Cirkel van Licht hebt gestopt.

Dus trek die [energie] nu gewoon naar je hart.
Het is sprankelend zilver, of sprankelend goud. Of het kan sprankelend smaragd of roos zijn, of kobaltblauw, of felgeel - jij bepaalt wat voor jou goed voelt.
Als je hartproblemen hebt, is het misschien de kleur van de roze straal.
Maar trek die wolk of mist van sprankelende energie – kleine puntjes van Licht – je trekt die gewoon in je wezen – in je geest, in je bewustzijn.
Het is nu allemaal in en rondom, boven en onder je. Elk stukje ervan.

Je hoeft niet moeilijk te denken. U kunt weten dat uw [Spirit]-team u de komende uren of dagen, of een week of zo, ideeën zal doorgeven [om u bij deze problemen te helpen].
Elke keer dat je je een beetje onzeker voelt, ga je terug naar dit beeld van tekenen in de Goddelijke Oplossing of resolutie, of de perfecte upgrade.
Voor velen van jullie heeft dat te maken met gezondheid, gemoedsrust, misschien financiën - je hele Overvloed-vibratie.

En Overvloed, geliefden, omvat veel dingen. Veel, veel dingen! Velen van jullie hebben recentelijk vragen gestuurd over Overvloed, met verschillende vragen.
En daar gaan we graag met u over in gesprek, net als de goden en godinnen van voorspoed, geluk, goud en alle vormen van gezondheid en welzijn.
Dus dat is wat het nieuwe boek zal zijn, maar voor nu trek je gewoon dat prachtige Licht naar binnen om je te helpen.

Tekenen in dat prachtige Licht om je te troosten en te ondersteunen.

Hier begin je alles!
[Alles in de buitenwereld] begint altijd met een energieopname; een energieopname en vorming [van een uiterlijke vorm] uit pure ruwe energie.
Dus je kunt het nu gewoon inademen - terwijl je inademt, adem je die energie in [van de oplossingen en nieuwe vormen die je wilt creëren].
Als je het je niet zo goed kunt voorstellen, is dat niet erg. Adem gewoon in en weet dat je op alle manieren perfect wordt ondersteund.

Neem af en toe contact op met uw team: "Is er iets dat ik moet doen om een ​​van deze problemen aan te pakken die ik naar voren heb gebracht in de Cirkel van Licht?"
En als je ze niet direct hoort, zeg dan gewoon: "Vul mijn gedachten met jouw wijsheid en ik weet dat het allemaal van jou komt!"

Prachtig, lieverds!
Dus, als je er klaar voor bent, kom dan terug naar beneden die prachtige Lichtkolom.
Terug naar de aarde. . . volledig naar beneden in je lichaam, de kamer in. . . een beetje uitrekken. . . heel blij deze reis te hebben gemaakt!

En u kunt dit op elk moment doen; we zijn blij je daar te ontmoeten. Evenzo, al je prachtige gidsen, engelen en hogere zelf.
Prachtig, lieverds! We sturen veel Liefde.