woensdag 20 juli 2022

Grotere energieën onderweg! – Door Dr. Schavi M. Ali


Grotere energieën onderweg!
Grotere energieën onderweg! – Door Dr. Schavi M. Ali

Zoals eerder besproken, worden coronale massa-ejecties (CME's) - geladen deeltjes van elektromagnetisme - telkens wanneer er enige mate van zonnevlammen is, losgelaten van onze zon, nadat ze eerder zijn "geladen" door de Grote Centrale Zon.
Hoe groter de fakkels, hoe groter de CME's. Hoe langzamer een CME reist, hoe sterker deze is.

Een CME steeg op van onze zon op 15 juli, die naar verwachting vandaag, 19 juli of morgen op aarde/Gaia zal aankomen.
Zijn langzame traject geeft aan dat het een krachtige zal zijn, en ons planetaire rijk voelt zijn komst al.

Zonnewinden zijn boven normaal op 508.1 om 0120 UT, en de "KP Index" wordt beoordeeld als "Onrustig" nadat ze 's nachts op "Storm" -niveau hebben gestaan, en het aantal neutronen is opnieuw "Verhoogd".
De magnetosfeerkaart van de NOAA ("National Oceanic and Atmospheric Administration") toont dichte elektromagnetische plasmadeeltjes die aan alle kanten sterk onze planeet binnendringen.

Over slechts een paar dagen zal het Nieuwe Galactische Jaar aanbreken - 25 juli - dat oude en hedendaagse Maya's "De Dag Buiten de Tijd" noemen.
Het betekende ook een nieuw galactisch jaar voor de Kemetu.

Dus ons hele "Melkwegstelsel" schijnt helderder naarmate het grotere doses LICHT ontvangt en een verbeterde trillingsfrequentie heeft.
Met het Nieuwe Galactische Jaar over een week, is dit een uitstekende tijd om zowel in geschreven vorm als via visualisatie je behoeften en verlangens van het komende jaar te verkondigen en ze vervolgens te bezegelen met gebed en meditatie. Zorg ervoor dat u dit vóór aanstaande maandag de 25e doet.

Met de krachtigere kosmische krachten die dagelijks plaatsvinden, en met de grotere die over een paar uur of morgen onderweg zijn, verzamel je je spirituele hulpmiddelen (gebedsmala's, essentiële oliën, heilige boeken, enz.) evenals de natuurgeneeskundige modaliteiten die je gebruikt zodat je het portaal van het Nieuwe Galactische Jaar kunt omarmen, dat opent wanneer onze Zon op 20 juli in Leeuw (tropische dierenriem) komt, met gereedheid voor verhoogd bewustzijn.
Het sterrenbeeld Leeuw wordt gesymboliseerd door een koninklijke leeuw. Rechtvaardige royalty's zijn leiderschap dat geliefd is bij de bevolking vanwege de liefde en bescherming die wordt gegeven aan de burgers van een natie.

Dit soort leiderschap is niet arrogant, egoïstisch of moreel incorrect. Het heeft een HOGER BEWUSTZIJN en een verbinding met GODDELIJKE WIJSHEID.
Leiders zijn te vinden in families, gemeenschappen, organisaties, spirituele tempels, bedrijven, enz. Ze zijn niet alleen wereldleiders vanwege hun politieke posities en prestigieuze titels.

In werkelijkheid zou "royalty" verdiend moeten worden, niet alleen gegeven door familiebanden of connecties op hoog niveau met ultrarijke mensen.
LICHT wordt helderder. Het collectieve bewustzijn verheft zich geleidelijk, ongeacht de '3d'-scenario's. Kijk maar naar onze zon als slechts één voorbeeld.
Het kan niet langer worden geverfd of getekend met gele verf en kleurpotloden omdat het helder wit straalt met af en toe een blauw eromheen in het midden.

Astrofysici hebben ook gemeld dat planeten in ons zonnestelsel helderder zijn dan in voorgaande eeuwen.

Dit is niet verwonderlijk als we door de fonkelende Photon Belt blijven rijden.

Ook wij schijnen helderder omdat ons LICHT in grotere doses wordt gegeven, omdat cellulaire records in staat worden gesteld om het te ontvangen door te worden gereinigd van eerdere slakken, zodat goud kan worden getoond.

Denk eraan om vaak te zeggen: "IK BEN GEZEGEND DOOR BRONLICHT!"