vrijdag 1 juli 2022

Godin van de schepping: uitgebreide afstemming met je ziel ~ Ansalui


Godin van de schepping: uitgebreide afstemming met je ziel


Dit kwam op het perfecte moment!! We groeien allemaal, breiden onze percepties van onszelf uit en dit geeft de mogelijkheid om onszelf als ziel op een nieuwe manier te zien.
Voordat we onze verbinding met onze ziel verlieten, begon de Godin ons te helpen bewust te worden van hoe we onze ziel zien en eventuele beperkingen los te laten. Toen we in het Al Dat Is kwamen, creëerde ze een luchtbel om ieder van ons zodat we met onze eigen zielessentie konden werken. Dit heeft onze perceptie echt vergroot en mensen de kans gegeven om een ​​diepe verbinding te creëren.

Ze vroeg toen om zich open te stellen voor liefde en te zien hoe we reageerden. Van daaruit ervoeren we waardigheid, kracht, ons toekomstige zelf en meer. We hebben veel kracht en potentieel in ons en dit is een kans om de verbinding en het bewustzijn te openen.

WEES je uitdrukking van je goddelijkheid in alles wat je doet~~
NAMA SIKA; VENIA BENYA, IK BEN DE ENE, IK BEN HET GEHEEL
Ik groet u, geliefde familie. Ik reik vanuit mijn hart naar het jouwe. Ik reik uit om je te omhelzen in dit nu moment.

Wees aanwezig met de energieën van je leven. Wees aanwezig bij, niet alleen de kansen die op je pad komen, maar ook alle uitdagingen die op je pad komen. Aanwezig zijn in de stroom, de energie en het licht. Wees aanwezig in de frustratie en de strijd en de ontkoppeling.

Jij als persoon bent dit enorm geëvolueerde individu. Je hebt een directe afstemming op zielsenergie en op de hoge lichtfrequenties. Je bent ook een mens en als mens word je verstrikt in je dagelijkse leven. Vaak kom je bij wijze van spreken op kleine haltes die je de gelegenheid geven om na te denken over je reactie. Overweeg wat het zou zijn om naar het leven te kijken als het soevereine uitgelijnde individu dat je bent.

Zoals ik al zei, hoorde ik sommigen van jullie zich afvragen wat dat precies betekent? Het eerste aspect van die verklaring is dat jij en alle energieniveaus binnenin en om je heen en je directe afstemming op de Ziel soeverein is. Niemand anders kan je beoordelen. Niemand anders kan je vertellen wat je moet voelen, of hoe je moet handelen, of wie je moet zijn. Alleen jij kent en begrijpt je ware authentieke zelf.

Dit betekent ook dat je een directe afstemming hebt die open is en in een stroom die tussen jou, de persoon en je Goddelijkheid beweegt. Het kan je een perspectief geven dat wordt beïnvloed of aangepast door andere energieën die buiten je zijn, maar dat is het niet. Zo'n perspectief zou afkomstig zijn van je ego of je persoonlijkheid, en het zou niet je soevereine, goddelijke essentie zijn.

Ik nodig je daarom uit om daarbij te gaan zitten terwijl we diep ademhalen en in de aarde gronden. Je ademt in je hartcentrum. Terwijl je dat doet, begin je die energie te voelen die in je hart aanwezig is. Binnen deze Chakra filtert het energiecentrum niet alleen wat er om je heen is, maar weerspiegelt het je afstemming of relatie binnenin.

Adem in en adem uit en verbind je dieper en dieper in je hart. Alsof je de energie daar vandaan haalt, creëer je een bal van energie. Je creëert deze bal die je letterlijk tussen je handen kunt voelen. Je kunt het uitrekken naarmate het groter of kleiner wordt, maar je laat dat naar beneden gaan door je energielichamen en het komt als een stroom energie die helemaal naar beneden gaat in de aarde. Terwijl het zich binnen de aarde verbindt, beweegt het zich in verschillende richtingen.

Voel Gaia door deze afstemming. Als je voelt dat Gaia je zintuigen opent om te vragen, zijn er manieren waarop je haar kunt ondersteunen? Kun je die grotere helderheid voelen die zich over de hele planeet afspeelt? Wat betekent dat voor jou? Hoe meer je deze afstemming met Gaia versterkt, hoe meer je niet alleen de planeet ondersteunt, maar ook jezelf.

Al die energie breng je dan mee. Het komt weer terug in je hartcentrum en je stuurt het omhoog. Het beweegt omhoog door je hogere energielichamen. Het gaat via de bovenkant van je hoofd naar buiten, zodat het kan worden uitgelijnd met je Hogere Zelf. Kun je het grotere gemak voelen waarmee je verbinding maakt met je Hogere Zelf? Kun je het verschil onderscheiden in de helderheid waarmee je om je heen kijkt?

Die stroom van bewustzijn stuur je dan nog verder. Je gaat helemaal omhoog naar je Goddelijkheid. Die draad van energie gaat rechtstreeks van jou als mens in jou als je Ziel. Kijk om je heen naar wat hier voor jou aanwezig is in je Goddelijkheid.
Sommigen van jullie hebben misschien een ander proces om contact te maken met je Goddelijkheid. De traptreden die we gebruiken zijn maar één manier om verbinding te maken. Dus volg datgene wat het meest met jou resoneert.

Terwijl je je vermengt met je zielessentie, voel je misschien je hart nog verder uitbreiden. Je bewustzijn kan zich openen. Ik nodig je uit om te kijken alsof je naar de verschillende mensen kijkt die je door de tijd-ruimte-realiteit bent geweest. Inderdaad, voor sommigen is het alsof het blanco is. Voor anderen zie ik fragmenten die andere levens vertegenwoordigen en dan voor andere mensen of meer mensen heb je een perceptie van de werkelijke levens alsof ze voor je neus stromen.

Mijn bedoeling om het op deze manier weer naar voren te brengen, is dat je je bewustzijn opent om te begrijpen dat je meer bent dan alleen dit leven. Misschien begrijp je dat op een intellectuele manier. Echter, als je bewust naar jezelf kijkt en jezelf herkent voor wie je bent, zal het nog meer in je stimuleren.

Ik, de Godin, wandel in en onder ieder van jullie. Ik reik uit om je te omhelzen en terwijl onze energieën samensmelten, gaan we naar het Al Dat Is. Uw perceptie kan hetzelfde zijn of kan anders zijn. Echter, elke keer dat we de afgelopen maanden in het Alles Dat Is aankomen, is het alsof het een compleet nieuwe en andere plaats is. Sommigen van jullie hebben misschien het gevoel dat ze zich elke keer op dezelfde plaats afstemmen en dat geeft je een gevoel van troost en begrip. Echter, net zoals jullie Aarde aan het overgaan is, zo is ook het Al Dat Is aan het overgaan om te weerspiegelen wat er op de Aarde gebeurt.

Het Al Dat Is is een dimensie. Het is een afstemming binnen de tijdruimte-realiteit die meerdere, meerdere tijdlijnen omspant. Het is een link naar het heelal en de link naar de aarde. Het Al Dat Is kan aspecten ervan hebben die meer verstrikt zijn in trauma, drama en activiteiten met een lagere frequentie. Er kunnen andere aspecten zijn die van een veel hogere frequentie zijn. Waar we er gebruik van maken, is er een zeer breed bereik dat mensen optilt en hen vervolgens helpt om naar de hogere frequentie te gaan. Kijk dus om je heen naar het Al Dat Is met nieuwe ogen of een nieuwe waarneming.

Laten we het nog een keer hebben over het Al Dat Is, het spijt me. Laten we nog eens over jou spreken als je Ziel of als je soevereine wezen. De reden dat ik het woord soeverein gebruik, is dat het jouw afstemming met de bron aangeeft en het geeft jou ook aan als dit enorme wezen dat hier dit leven leeft. Als je Ziel kom je uit een goddelijke energie, dat is niet alleen meer dan je levens op aarde, maar zelfs meer dan je essentie die deel uitmaakt van het Universum. Je ziel is de deur naar deze vele, vele levenservaringen.

We nodigen je essentie of je Ziel uit om te verschuiven van waar we ons voor het eerst mee hebben uitgelijnd naar deze ruimte. Je brengt er altijd een aspect van mee wanneer ik met je versmelt en we erin gaan. Maar laten we meer van je goddelijkheid brengen.

Terwijl je uitlijnt en naar je zielessentie kijkt, open je je bewustzijn zodat je echt kunt zien wie je bent. Voor sommigen komt het misschien over als een gevoel. Voor anderen komt het misschien over als herkenning en toch kunnen anderen stukjes en beetjes zien alsof ze visueel naar een film kijken. Dat innerlijke weten is wat ik op dit moment probeer te versterken. Dus oké, oké, oké.

Dus wat we gaan doen als ik een bol creëer en deze bol kan zo groot of klein worden als nodig is, en binnen die bol is alleen jouw Goddelijkheid. Ieder heeft zijn eigen individuele sfeer en is gevuld met jouw Goddelijkheid. Ik nodig je uit om het gevoel te hebben voorwaarts te lopen en terwijl je dat doet, ga je naar deze sfeer en dan word je letterlijk een deel van elk deeltje dat binnenin is.

Voor sommigen lijkt het misschien te groot, te overweldigend, in welk geval je zou kunnen vragen dat het terugkomt op iets dat beter beheersbaar is. Je bent nog steeds in afstemming met je hele Ziel. Echter, de waarneming die door je heen filtert als je bewustzijn komt in een meer beheersbare ruimte.

De eerste essentie die ik je uitnodig om op te pikken is liefde. Als je hier in afstemming bent met je goddelijke essentie, vraag dan om liefde getoond te worden. Als ik naar de vele, vele sferen om me heen kijk, zie ik als een caleidoscoop van kleuren. Kleuren veranderen in elke sfeer. Ze breiden zich allemaal uit en voor ieder van jullie als je bewustzijn, expandeer je ermee.

Ik nodig u nu uit om het woord waardig te beschouwen. Waardig is een heel menselijk onderscheidingsvermogen of oordeel, hoe je het ook bekijkt. Ik hoor zo vaak van mensen dat de waarneming van Ziel heel klein en minuscuul is, en als we hiernaar kijken of ermee werken, is dat omdat ze zich niet waardig voelen of als ze deze enorme zonne-energie hebben die een deel van hen is . Is het waard om je te beperken? Als dat zo is, nodig dan liefde uit, die emotie nummer één was, om samen te smelten met de waardigheid, zodat het kan worden geabsorbeerd en je nu uitbreidt naar iets groters.

De volgende energie die ik je zou willen uitnodigen om naar te kijken, is in staat. Soms voel je je in je leven niet altijd in staat om te doen wat je graag zou willen bereiken. Als er enige beperking in je mogelijkheden is, strek dan dat bewustzijn weer open en voel de liefde erin komen. Terwijl het dit doet, heroverweeg je datgene in je leven waarvan je denkt dat je het niet kunt bereiken.

Oké, dit is wat ik wil delen. Deze had niet hetzelfde type vermenging als de eerste twee. Hier is een manier waarop je met deze energie kunt werken. Er is iets dat je aan het leren bent in het leven en je hebt nog niet bereikt, wat dat ook moge zijn. Je gaat op in deze sfeer die je Ziel bevat en je vraagt ​​om te worden onderwezen of getoond wat je ook probeert te leren, want binnenin je Ziel heb je het al gedaan en als je dat nog niet hebt gedaan, heb je alle hulpmiddelen waarmee je kunt leren . Dus kijk om je heen en vraag waar je meer kunt leren over capabel zijn en alles bereiken wat je wilt doen. Terwijl je je waarneming opent en dat nu opneemt, kun je voelen hoe je hele bewustzijn zich nog groter uitbreidt.

Een ander woord dat ik je zou willen uitnodigen om over na te denken, is intuïtie. Sta jij je natuurlijke intuïtie toe om je te ondersteunen in het leven? Ieder van u heeft meerdere manieren waarop u informatie ontvangt. Je intuïtie praat vaak met je. Je helpen om je voor te bereiden op iets dat eraan komt. Soms helpt je intuïtie je terwijl je een toets maakt. U helpen de antwoorden te begrijpen die u zoekt. Soms is je intuïtie er op zo'n manier dat het je in staat stelt om kansen of mogelijkheden om je heen te herkennen. Je ziet dat je Goddelijkheid enorm is en je volledig ondersteunt in alles wat je doet.

Laat ons nu vragen om te weten of er een aspect van jou is dat in een lineaire tijdlijn uit de toekomst zou komen dat terugkomt om je op dit moment te helpen. Ik merkte dat sommigen rondkijken in deze ruimte van je bol, en terwijl je om je heen kijkt, kun je zien alsof er iemand naar je toe loopt. Het lijkt misschien op jou. Het lijkt misschien niet op jou. Het lijkt misschien op een ET. Hoe je deze essentie van jezelf ook waarneemt, open je bewustzijn nog verder zodat je een uitlijning met elkaar kunt creëren.

Mijn perceptie is dat velen van jullie deze essentie herkennen als misschien een van je gidsen, als misschien een gevoel of zintuig dat al in je aanwezig is. Er zijn zoveel manieren waarop dit aspect van jou via je goddelijkheid, via je zielenessentie in staat is om met je te communiceren. Jullie versterken die afstemming tussen jullie terwijl we dit moment gebruiken om verbinding te maken. Ja, er is een vraag die u dit toekomstige aspect van u zou willen stellen. Er kunnen bepaalde vragen zijn waarop hij het antwoord niet weet. Het kan echter, dat wil zeggen het aspect, u laten zien waar u dat antwoord kunt vinden. Wat ik waarneem terwijl ik zei dat met hoeveel van jullie nu een open bewuste afstemming aan het creëren is met meerdere verschillende aspecten van wie jullie zijn en dit is geweldig voor jullie!

Dit zijn manieren waarop ik met je deel wie je bent als je soevereine essentie. Laten we nu niet de aspecten verwijderen die levens vertegenwoordigen, maar in plaats daarvan deze sfeer uitnodigen om eenvoudig de essentie of de frequentie van al deze vele levens in je te pulseren en als de bron die het is. Ik zie alle sferen groter worden.

Als je de toekomst ingaat, zal deze afstemming met je Ziel of je Bron een sleutelelement in je leven worden. Daarom, dit toestaan ​​om je energie te geven, je te verfrissen of je te ondersteunen, hoe dat ook mag zijn; zal deze afstemming versterken. Kun je dat aspect voelen dat je zou kunnen associëren met God of Godin? Ben je in staat dat bewustzijn te verschuiven zodat je misschien begrijpt dat het van binnenuit komt? Omdat je hier bent in deze aanwezigheid van jou als je Ziel, is je Goddelijkheid. Begrijp je als energiebron nu dat niemand je naar beneden kan halen? Alleen jij kunt zo'n pad kiezen. Toen je in deze ruimte was, gaat het niet om arrogantie of ego, het gaat om een ​​enorm uitgebreide aanwezigheid van liefde, kennis en afstemming, van alles wat in je opkomt en je ondersteunt.

Neem even de tijd om een ​​manier te vinden om dit altijd bij je te hebben. Wat ik daarmee bedoel, is dat wanneer je in je dagelijks leven bent, het misschien erg ver weg of niet beschikbaar lijkt. Je kunt daarom een ​​symbool, een kleur, een geur kiezen, iets dat dit nu-moment vertegenwoordigt, en dan kun je er op elk gewenst moment gebruik van maken. Je mag altijd terugkomen in deze ruimte. Het is echter mijn bedoeling dat je deze ruimte manifesteert in je dagelijkse leven. Haal diep adem.

Ik nodig je uit om als groep bij elkaar te komen. Telkens als je dit doet, vormt het als het ware een losse cirkel. Dan zie je binnen deze cirkel het hologram van de aarde naar boven komen. Je kunt de veranderingen in de aarde zien als deze deze ruimte binnenkomt. Je kunt ook de veel grotere helderheid en de hogere frequenties zien die erin en eromheen zijn. Terwijl ieder van jullie je eigen Ziel-essentie, je Goddelijkheid, in dit hologram giet, open je een potentieel dat de miljoenen of miljarden andere mensen ook in zichzelf zullen aanboren. Dit creëert een ervaring die voor ieder van jullie bewust beschikbaar is, maar die op een onbewuste manier met anderen kan omgaan.

We sturen die stroom vervolgens het heelal in, zoals je hebt gemerkt de laatste keer dat we dit deden. Het beweegt door bepaalde schepen, door bepaalde planeten en er is een collectief bewustzijn dat dit niet alleen ontvangt, maar ook dat tegenwicht creëert dat de aarde instroomt. De rest van dat hologram gaat terug in de aarde. Het beweegt door dat rasterwerk. Het gaat naar beneden en verankert zich in Gaia en komt dan weer omhoog. Als je door de vele, vele lagen van Gaia komt, komt je eigen Goddelijkheid naar boven door die verbinding die je met Gaia hebt, en terwijl je in- en uitademt, veranker je die sfeer van je Goddelijkheid.

Wat was dat symbool, dat licht, die toon, wat het ook was dat je creëerde? Veranker dat terwijl het door Gaia binnenin je komt. Het kan iets onbewusts zijn of het kan iets zijn waar je bewust aan denkt. Je opent dan je hogere energielichamen en je laat die stroom in je terugkomen vanuit het Al Dat Is, je Goddelijkheid, je Hogere Zelf, en dan terug in jou in deze menselijke ervaring.

Neem even de tijd om te voelen alsof die sfeer van energie die jouw Goddelijkheid is, hier bij jou op aarde aanwezig is. Voor sommigen kan het anders aanvoelen of er anders uitzien. Voor anderen kan het bijna precies hetzelfde zijn als wat het was.

Je blijft in- en uitademen en deze energiesfeer die je Ziel is, die je essentie is, integreert en beweegt in elke cel binnenin jou. Deze afstemming was er altijd. Je maakt het nu bewust wakker zodat je in je dagelijks leven die aspecten zult hebben waar we over spraken en vele, vele andere manieren waarop je steun krijgt.

Adem diep in en adem uit.

Geliefde familie, terwijl je doorgaat met het leven van je leven, onthoud wie je bent als je soevereine zelf. Onthoud wie je bent als dit enorm uitgebreide individu, want dat ben jij echt! Dit leven en elk ander leven zijn ervaringen geweest die soms heel ver van dat leven verwijderd kunnen zijn en soms heel dichtbij. Op dit nu moment nodig ik je uit om open te staan ​​om de versterking en het balanceren van je goddelijke zelf te ervaren.

Geliefden, weet dat ik altijd bij je ben.

Ansalui