donderdag 21 juli 2022

Energie Update ~ Fran Tielemans


Het kan zijn dat je je op dit moment wat geradbraakt, gemangeld en dooreengeschud voelt, en dat is geen wonder door alle Zon-activiteit van afgelopen weken (en de hitte).

Misschien kan je tijdens de dag vaak het gevoel hebben gewoon een dutje te willen doen, wegen je benen als lood, heb je last van wiebeligheid, trillingen in zenuwstelsel, ijl hoofd, pijnlijke verkrampte spieren/gewrichten, heb je moeite om te focussen, veel trek in zoet/zout/vet, enz.

De extra Licht-prikkels én Cheiron die retrograde loopt sinds 19/7 woelen ook je emoties om, zodat er best wat kan naar boven komen in deze dagen - en uiteindelijk is al wat naar boven komt (of waarin je je gekwetst voelt door anderen) te herleiden naar de nood aan meer liefde, respect, aandacht, bevestiging en waardering (die je misschien hoopt te krijgen in je buitenwereld) voor je zélf.

Je weet ook: periodes van enorme energie-instroom en -shifts zijn altijd de aanzet tot grote veranderingsgolven, in jezelf en in de wereld om je heen. Het kan bruisen en borrelen in je, en misschien merk je ook een innerlijke druk. Het kan een druk zijn die ontstaat wanneer je hoogste bewustzijn je telkens opnieuw impulsen stuurt om iets te doen of los te laten of te veranderen - terwijl je oude ego-ik nog wil vasthouden of meer belang hecht aan wat 'men' om je heen zou denken van je wanneer je dit of dat zou doen of zeggen.

Dit is nu de tijd om alle dergelijke belemmeringen van je af te gooien, en om je hoogste moed die in je leeft vast te pakken, en te veranderen en aan te passen wat veranderd en aangepast mag worden, niet om het veranderen en aanpassen zélf, maar omdat het écht goed is voor je (en voor alles om je heen), omdat je diep in je weet dat je dat nodig hebt om verder te kunnen, op een hogere, lichtere, vrijere, liefde-vollere manier.

Trans-formeren, her-vormen, het kan even moeilijk zijn, maar zo bevrijdend en verlichtend wanneer je aan de andere kant van de drempel staat (en ontdekt dat de drempel slechts een illusie was die je zelf creëerde...).

Keep the faith,

Fran Tielemans