zondag 17 juli 2022

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAG 17-7 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAG 17-7 Verstoringen: C-klasse zonnevlam, vreemde extreem hoge zonnewind pieken, elektronenstorm en full spectrum Schumannresonantie activiteit.


Zonnevlam
Tussen 14:00 en 15:00 uur was er een hoge C-klasse zonnevlam gemeten een C-6.51. Dat is een hoge zonnevlam, maar niet extreem.
Er zijn meerdere grote actieve zonnevlekken die deels op de aarde gericht staan. En dus moeten we voor de komende dagen nog steeds rekening houden met een GROTE ZONNEVLAM ALERT.

(Symptomen: lees symptomen als gemiddeld, maar niet extreem. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

Vreemde extreem hoge zonnewind pieken
De zonnewind was laag tot de extreme pieken begonnen. Voor de zonnewind dichtheid was dat rond 23:45 (50 p/cm³) en rond 7:00 uur (40 p/cm³) en nog een super hoge rond 9:15 (160 p/cm³). De zonnewind snelheid had ook een zeer hoge piek rond 23:00 uur van bijna 700 km/sec. En rond 9:30 uur (625 km/sec.)

Dit geeft veel onrust en klappen op de beschermende magnetosfeer van de aarde. Voor ons geeft dit ook onrust.

(Symptomen extreem: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche.)


Hoge elektronenstorm
De elektronen zijn nog steeds in stormlevel in de ionensfeer rond de aarde. Het is een flinke elektronenstorm. (symptomen flink hoog: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, niet kunnen slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs. Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)

Hoge full spectrum Schumannresonantie activiteit
Er was tussen 5:00 en 12:00 uur full spectrum Schumannresonantie activiteit met een hoge intensiteit (70 amplitude). (Symptomen: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zijn er nu wel met de extreme zonnewind pieken, elektronenstorm en C-klasse zonnevlammen. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus dan is het extra intens. Deze verstoring was full spectrum.)


Heb het goed...
©Manuela van inzichten.com

Het gaat weer beter met mijn moeder. Ze was vorige week opgegeven, maar ze lijkt er weer uit te krabbelen.