zaterdag 23 juli 2022

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZATERDAG & VOORUITZICHTEN 23-7 ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZATERDAG & VOORUITZICHTEN 23-7: Verstoringen: hoge intensiteit Schumannresonantie, hoge X-ray pieken, zonnestorm, de Zon is redelijk rustig en gaten corona Zon bijna weg. Het was weer een pittige dag (vooral in de nacht en ochtend) met veel soorten verstoringen en waarschijnlijk in de avond en nacht opnieuw (bijna) zonnestorm.

Hoge full spectrum Schumannresonantie
Tussen 9:30-10:00 uur was er een pittige full spectrum Schumannresonantie met een hoge intensiteit van 65 amplitude. (Symptomen: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zijn er nu wel met zonnestorm en hoge X-ray pieken. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus dan is het extra intens. Deze verstoring was full spectrum.)

Zonnestorm & verwachting
Er was al een verhoogde zonnewind actief toen het rond 4:30 uur extra hoog opliep naar een zonnewind snelheid van 700 km/sec. Dat is erg hoog. De beschermde magnetosfeer van de aarde gaf al rond 2:00 een reactie. Vanaf 5:00 tot 8:00 uur was er een zonnestorm. In de ochtend tot 23:00 uur was er een bijna zonnestorm (gele balk kp-4). Voor de komende nacht wordt er een milde bijna zonnestorm verwacht start rond 23:00 uur.
(Symptomen heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche.)

Bijzondere hoge X-ray pieken
Er waren hoge X-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid: rond 5:00 (tot ong. 85 p/cm³) en rond 11:00 uur (tot ong. 60 p/cm³). Uitzonderlijk was de hoge piek in de zonnewind snelheid rond 12:00 uur van 1100 km/sec. Dat gebeurt bijna nooit. (symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieΓ«n, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

Gaten corona en de Zon
Het hele grote gat in de corona van de Zon is uiteengevallen in 2 kleinere en staat nog nog een klein deel op de Aarde gericht. (symptomen: ruis/ fluittonen in de oren en het hoofd. Dezelfde symptomen ervaar je ook bij verhoogde zonnewind.)

Verder is de Zon mild actief met B- en C-klasse zonnevlammen, ondanks dat er veel zonnevlekken zichtbaar zijn is het dus mild.


Als je wilt weten welke tekst bij welke grafiek hoort? Dan kan je op mijn telegram kanaal de teksten vinden onder de afbeeldingen en grafieken. Op mijn website staat de tekst ook onder de grafiek, maar ivm de zorg voor mijn moeder die nu nodig is, is er geen gelegenheid om de info ook op de website te plaatsen. Mijn moeder hebben we gisteren naar een revalidatiecentrum over gebracht. Het is een wonder dat mijn moeder weer hersteld is en ze gaat nu verder onder speciale begeleiding weer zelfstandig worden. Ik heb 3 dagen een dagtaak gehad om alle gesprekken te voeren met artsen specialisten en om alles te regelen. Gelukkig komt er nu meer rust in de opvang van mijn moeder. Het was een rollercoaster, maar het was zo bijzonder hoe dit allemaal is verlopen
Dit is de link naar mijn Telegram kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed...
©Manuela van inzichten.com