zaterdag 2 juli 2022

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZATERDAG 2-7 ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZATERDAG 2-7 Zonnestorm en zeer hoge full spectrum Schumannresonantie activiteit.

Zonnestorm
De zonnewind dichtheid was 00:30 en 2:00 uur super hoog (40 p/cm³).

De beschermende magnetosfeer van de aarde liet een reactie zien tussen 2:00 en 9:00 uur met zonnestorm. De hoogste reactie was tussen 5:00 en 8:00 uur met een zonnestorm (kp-5 rode balk.)

(Symptomen: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche.)


Zeer hoge full spectrum Schumannresonantie
Er waren korte pieken full spectrum Schumannresonantie activiteit met hoge intensiteit tussen 5:00 en 6:00 uur. (45 amplitude). En nog een keer een super hoge full spectrum activiteit tussen 10:00 en 11:00 uur (75 amplitude.)
(Symptomen: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn, en nog meer. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zijn er nu wel met de hoge zonnewind en zonnestorm dus zijn er best pittige reacties mogelijk. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus dan is het extra intens. Deze verstoring was full spectrum.)

Voor de innerlijke processen die nu spelen: https://inzichten.com/ont-moet-je-ware-zelf/

Heb het goed...
©Manuela van inzichten.com