vrijdag 22 juli 2022

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAG & VOORUITZICHTEN ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAG & VOORUITZICHTEN: Verstoringen: hoge intensiteit Schumannresonantie, hoge X-ray pieken, zonnestorm, C-klasse zonnevlammen, elektronenstorm, gaten corona Zon. Het was weer een pittige dag met heel veel soorten verstoringen en in de avond nog steeds. Vooruitzichten zonnestorm in de nacht tot zaterdagnacht.


Tussen 9:00-13:00 was er een pittige gedeeltelijke Schumannresonantie.De hoogste intensiteit was rond 12:00 uur met 70 amplitude. (Symptomen: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zijn er nu wel met zonnestorm, elektronenstorm, hoge X-ray pieken en C-klasse zonnevlammen. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus dan is het extra intens. Deze verstoring was gedeeltelijk.)


ZONNESTORM & VERWACHTING
Op donderdag kwam een pittige zonnewind in de aardse atmosfeer rond 10:30 uur. Deze steeg in kracht gedurende de dag naar een zonnestorm. In de nacht tussen 2:00 en 5:00 uur was er een bijna zonnestorm. Vanaf 7:00 uur begon de zonnewind snelheid te stijgen met het hoogste punt rond 16:30 uur met 600 km/sec en die verstoring voel je wel. Voor de komende nacht wordt er een fikse zonnestorm verwacht start rond 23:00 uur tot zaterdagnacht aan toe.
(Symptomen heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche.)


Elektronenstorm
De elektronen zijn vanaf woensdag 20-7 middernacht in elektronenstorm in de ionensfeer rond de aarde. Dit duurde tot ongeveer middernacht. Vandaag starten de elektronenstorm rond 17:00 uur. (symptomen pittig: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, niet kunnen slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs. Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)


C-klasse zonnevlammen
Er waren verschillende B en C-klasse zonnevlammen vandaag die vanuit veel verschillende zonnevlekken voortkwamen. Er zijn veel zonnevlekken op het moment. De grootste zonnevlam was rond 1:30 uur (C-6.14). Dat is niet extreem hoog, maar wel pittig. En deze kwam vanaf de rand van de Zon. (Zie rode pijl). Dus dat was toch echt een zeer grote explosie. Er is geen grote zonnevlammen alert, want de meeste zonnevlekken zijn niet groot en magnetisch complex.
(Symptomen: lees symptomen als gemiddeld, maar niet extreem. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)



Hoge X-ray pieken
Er waren hoge X-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid: rond 6:00 en 12:00 uur (tot ong. 75 p/cm³) en rond 13:00 uur (tot ong. 70 p/cm³). (symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, alleen zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieΓ«n, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)


Supergroot gat Corona Zon
Er staat een heel erg groot gat in de corona van de Zon nog steeds op de Aarde gericht. Dit duurt nog wel een dag of 1 Γ‘ 2. (symptomen: ruis/ fluittonen in de oren en het hoofd. Dezelfde symptomen ervaar je ook bij verhoogde zonnewind.)
Verder is de Zon mild actief met C-klasse zonnevlammen, ondanks dat er een paar grote zonnevlekken zichtbaar zijn.



Heb het goed...
©Manuela van inzichten.com