maandag 4 juli 2022

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE MAANDAG 4-7 ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE MAANDAG 4-7: Extreem hoge zonnewind dichtheid, groot gat in de corona van de Zon op de aarde gericht, C-klasse zonnevlam en X-ray pieken. En zondagmiddag was er nog een full spectrum Schumannresonantie.(die werd gisteren toen ik de update plaatste niet getoond.

Extreem hoge zonnewind dichtheid
De zonnewind dichtheid was vanaf 3:30 uur opnieuw extra verhoogd en vanaf 5:30 uur bizar hoog (60 p/cm³).

De beschermende magnetosfeer van de aarde liet in West-Europa geen reactie zien, maar wel bij de wereldwijde metingen. Die liet een bijna zonnestorm zien (kp-4 gele balken).
(Symptomen: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche.)


Gat corona Zon
Er staat een heel erg groot gat in de corona van de Zon op de Aarde gericht. Dit duurt nog wel een dag of 3. (symptomen: ruis/ fluittonen in de oren en het hoofd.)


Hoge X-ray pieken
Er waren weer X-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid: rond 10:00 uur (tot 60 p/cm³). En opnieuw rond 12:00 uur (40 p/cm³) dat zijn niet super hoge X-ray pieken. (symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, alleen zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieΓ«n, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)


C-klasse zonnevlam
Er was een wat kleinere C-klasse zonnevlam vandaag rond 21:30 uur (C-3.2).
(Symptomen: lees symptomen als mild. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.


Schumannresonantie gisteren
Er was gisteren zondag 3-7 een full spectrum Schumannresonantie activiteit met hoge intensiteit rond 13:30 uur. (47 amplitude), maar niet overdreven groot. Toen ik gisteren de updates heb geplaatst werd deze verstoring helaas niet getoond. (Symptomen: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn, en nog meer. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zijn er nu wel met de hoge zonnewind en een elektronencrash. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus dan is het extra intens. Deze verstoring was full spectrum.)
Voor de innerlijke processen die nu spelen: https://inzichten.com/ont-moet-je-ware-zelf/


Heb het goed...
©Manuela van inzichten.com