maandag 18 juli 2022

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE MAANDAG 18-7 ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE MAANDAG 18-7: Verstoringen: Zeer hoge X-ray pieken, hoge piek zonnewind, korte full spectrum Schumannresonantie activiteit en super groot gat in corona van de Zon op de aarde gericht.


Er waren zeer hoge X-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid: tussen 9:00 en 10:00 uur (tot 125 p/cm³). (symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, alleen zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht.

Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieΓ«n, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

Plotseling verhoogde zonnewind
De zonnewind was normaal tot er tussen 13:30 en 15:00 uur plotseling hoge pieken zonnewind snelheid was met pieken tot ongeveer 510 km/sec.

Dit geeft veel onrust en klappen (van 400 naar 510 km/sec) op de beschermende magnetosfeer van de aarde. Voor ons geeft dit ook onrust.
(Symptomen gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche.)


Korte full spectrum Schumannresontie pieken
Er waren full spectrum pieken Schumannresonantie vanaf 2:00 uur. Hierbij een opsomming van de zeer korte full spectrum SR pieken: 2:00 uur met intensiteit 43 amplitude & 10:00 uur met hoge intensiteit 50 amplitude & 12:00 uur gemiddelde intensiteit 40 amplitude & rond 15:00 uur met lage intensiteit 30 amplitude.(Symptomen: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zijn er nu wel met zonnewind pieken en zeer hoge X-ray pieken. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus dan is het extra intens. Deze verstoring was full spectrum.)


Super groot gat corona op de aarde gericht
Er staat een heel erg groot gat in de corona van de Zon op de Aarde gericht. Dit duurt nog wel een dag of 5. (symptomen: ruis/ fluittonen in de oren en het hoofd. Dezelfde symptomen ervaar je ook bij verhoogde zonnewind.) Verder is de Zon erg rustig, ondanks dat er een paar grote zonnevlekken zichtbaar zijn.



Heb het goed...
©Manuela van inzichten.com