woensdag 6 juli 2022

Een wond moet bloot liggen, willen we deze kunnen verzorgen.. ♥ Astrid Esmeralda ♥

Een wond moet bloot liggen, willen we deze kunnen verzorgen.. ♥ Astrid Esmeralda ♥ 

Lichtwerkers Nederland


 Is de pijn die we nu tegenkomen een mogelijkheid tot heling van iets ouds dat in het nu wordt losgetrild? Of is de pijn die we nu ervaren een zelf in stand gehouden hertraumatisering door eigen overtuigingen en een beperkte blik op de werkelijkheid?

Het is altijd beide.. Er is altijd een vorm van hertraumatisering of in elk geval een heractivatie van het trauma.. een herbeleving.. maar wij kunnen elke heractivatie ieder moment inzetten om aan te groeien in bewustzijn. Aan te helen via ons hogere hart. Ook vandaag! 

 

Een wond moet bloot liggen, willen we deze kunnen verzorgen..


Een pleister plakken op het deksel van de put is zinloos.. Het is de wond die de pleister nodig heeft of misschien wel een hele verbandtrommel maar dat kan alleen als hij weer open ligt..

 Dit is de reden waarom we als ziel onszelf steeds terugbrengen naar deze open mogelijkheid. Zodat wat we toen nodig hadden, nu aan onszelf kunnen geven.



Begrip, aandacht, zorg, ruimte, liefde, rust, mildheid en het absolute vertrouwen dat het hogere bewustzijn via ons eigen open hart elke pijn uiteindelijk omzet in Liefde.

 Hoeveel stenen met dezelfde lading ook opgestapeld liggen in ons systeem, het Licht van de waarheid is op elk moment aanwezig om de keten van illusie te doorbreken. Ons thuis te brengen naar Vreugde...

Astrid Esmeralda
www.dichterbijmij.com