zaterdag 23 juli 2022

De energie van dit moment (vanochtend) Martha Krul


De energie van dit moment

Zonnewindsnelheid
: 639,3 km/sec

Fotonen energie dichtheid: 16,52 protonen/cm 3

Dit zegt eigenlijk al heel veel. Die bijzondere hoge snelheid van de zonnewind is best uitzonderlijk, maar het gaat nog sneller worden is aangekondigd. Aarden, water drinken, rust, van jezelf houden, zingen en luisteren naar je lichaam.

De aarde is echt bezig naar een andere dimensie door te gaan. Wat het stukje duister ook nog wil doen. Hier kunnen zij niet in mee. Wat je ook ziet gebeuren in het aardse plan, dit is van veel grotere orde en dat "weten" ze.

Vier het leven en voel dat wij aan de bevrijding van Moeder Aarde bezig zijn. Wij maken een reis die te vergelijken is met het opstijgen van een overgegane ziel.

Jij bent in je fysieke lichaam en wij maken deze reis gezamenlijk. Hoe bijzonder is dat. Hier is geen plaats voor angst, dit is het vieren van het leven met vele bijzondere gebeurtenissen. Wij zijn op weg naar bijzondere ogenblikken in de energie. Portalen, manen, alles is klaar om ons te ontvangen.

-->De snelheid van de zonnewind is hoog momenteel (boven de 500 km/s), dus er is heel wat turbulentie in het magnetisch veld van de Aarde, en dus ook in je energieveld (zenuwstelsel). Waardoor je symptomen kan ervaren als: koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de kaakgewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat.

Fotonen energie:
Duizeligheid als gevolg van nervus vagus activatie, wazig zien, keelproblemen en hoge pieptonen horen. Een duidelijk signaal. Op het moment dat je deze hoge tonen hoort weet je dat er weer een zonnestorm op komst is. Hoger hart activatie is ook tijdens een zonnestorm vaak voelbaar. Dit kun je merken aan een hoge hartslag, hart fladderen of hartritme stoornissen.