zondag 24 juli 2022

De energie van dit moment (vanmorgen) Martha Krul


De energie van dit moment

Het is een prachtige open energie. Het is een energie waarbij wij zeker goed op onze aarding moeten letten. Door zijn "openheid" is er weinig steun. Onze voeten dragen ons en willen verbonden zijn met Moeder Aarde. Door onze aardeverbindingen kunnen wij haar voeden.

Moeder Aarde zit in een heftige tijd, net als wij. Onze verbindingen zijn heel belangrijk.
De zon laat zich op alle manieren voelen en toont zich als bron van het leven. Zonder licht geen leven mogelijk. Blijf in je verbinding, voel het vertrouwen dat de Hoge Priester je geeft. De leeuwenpoort staat open. Alles is onder een positieve druk, maar het is zeker pittig.

Zonnewindsnelheid: 557,8 km/sec -->De snelheid van de zonnewind is hoog momenteel (boven de 500 km/s), dus er is heel wat turbulentie in het magnetisch veld van de Aarde, en dus ook in je energieveld (zenuwstelsel). Waardoor je symptomen kan ervaren als: koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de kaakgewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat.

Er zijn acht zonnevlekkengroepen op de zonneschijf. Ze hebben allemaal stabiele magnetische velden die weinig gevaar vormen voor sterke zonnevlammen.

Fotonen energie is ook gering.
Planetaire K-index
Nu: Kp= 3 rustig
24 uur max: Kp= 4 onrustig

---> Zonnestormen
Zonnestormen beΓ―nvloeden het centrale zenuwstelsel, alle hersenactiviteit (waaronder evenwicht), alsook gedachten en alle mentaal-emotionele fysieke reacties. Niet zo gek dus dat je tijdens een zonnestorm merkt dat er meer gedachten activiteit is en emoties plotseling heftig kunnen opspelen.