donderdag 7 juli 2022

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment

Vandaag 07/07; wij zitten IN het portaal. De energie werkt het krachtig op ons DNA.
De sluiers worden weggehaald. Ons zicht en inzicht is aan het veranderen. Wij gaan scherper zien. Onze ogen ondergaan een sterke transformatie.

De fotonen energie is niet voor niets steeds zo extreem hoog. De energie van vandaag zal alle stukjes van de puzzel weer een beetje tezamen brengen. Je weer een beetje terugbrengen naar je heelheid. Voel maar, je gaat meer indalen in jezelf en het voelt als thuiskomen.

Je zal meer van jezelf gaan herkennen en daarmee erkennen. Je bent van ver gekomen en voel dat je in een andere wereld bent gearriveerd.

De fotonen energie dichtheid: 12,61 protonen/cm 3 -->

Fotonen energie:
Duizeligheid als gevolg van nervus vagus activatie, wazig zien, keelproblemen en hoge pieptonen horen. Een duidelijk signaal. Op het moment dat je deze hoge tonen hoort weet je dat er weer een zonnestorm op komst is. Hoger hart activatie is ook tijdens een zonnestorm vaak voelbaar. Dit kun je merken aan een hoge hartslag, hart fladderen of hartritme stoornissen.

Pat Donworth
Vergeet niet dat wanneer zonneactiviteit ingetogen is, de "ramen en deuren" van de atmosfeer van de aarde worden geopend (minder beschermd door de buffercocon van de zonnemagnetica). En terwijl het magnetische veld van de aarde ons vrij veilig blijft houden, kunnen kosmische, intergalactische en galactische deeltjes en golven gemakkelijker het aardveld binnendringen. Er zijn ook de altijd aanwezige "donkere (of" onzichtbare ") energieΓ«n" die we niet direct kunnen zien of meten. Dus, hoewel het SR-veld stil kan zijn en geomagnetics stil en stil weer in de zon , is er VEEL hoog-vibrerende, lichtlichaam-activerende, Love-transformerende activiteit mogelijk onder de radar en dat is heel goed voelbaar en heeft zijn effect op ons.

Vandaag 07/07 --> dus gaan wij een gelijktijdige meditatie doen; tijd 20.22 -20.35uur en branden wij ook onze kaarsjes ter ondersteuning van het licht