maandag 18 juli 2022

De dans van de zielen ~ Shelley Young


De dans van de zielen

Terwijl je verder gaat met je evolutionaire reis, zie je dat relaties plotseling breken. Het kan je verdrietig en ontzet maken. Dit kan ook leiden tot ongeneesbare verlatings- of afstotingswonden.

Wat we willen dat je begrijpt is dat wanneer een relatie verbroken is, de persoon je meestal helemaal niet afwijst, maar een groeieniveau afwijst dat hij moet bereiken om zijn reis met je verder te kunnen zetten s. Of het kan heel goed zijn dat je een punt bereikt hebt waarop je moet scheiden om de groei en de ontwikkeling van alle betrokkenen te ondersteunen.

Een van jullie heeft misschien een hoger niveau bereikt, terwijl de ander de energie wil verkennen waar hij zich bevindt. Of iemand van jullie moet terugkijken op een ervaringslus om een thema van leven te heroverwegen dat hij wil beheersen. Nogmaals, het heeft niets met jou persoonlijk te maken en alles te maken met wat de ziel eist voor zijn eigen expansie en groei.

Als je dit vanuit ons perspectief zou zien, zou je het een mooie dans zien, met zielen die samenkomen, elkaar liefhebben en elkaar steunen en elkaar vervolgens uit elkaar gaan om zich meer uit te drukken op de manier die het beste bij hun eigen hart past. De Commissie is van mening dat de Commissie in de toekomst de nodige En je zou ook verbaasd zijn hoe vaak deze groei zich voordoet en de zielen weer verbinden als ze weer met elkaar kunnen zijn en klaar zijn om de volgende fase van hun reis in te gaan ik kan samen doorlopen, als het voor het grootste belang van alle betrokkenen.

Zie je dat? Er zit schoonheid in die beweging. Soms dansen jullie samen nauw op je eigen muziek midden op de dansvloer. Andere keren scheiden en dansen jullie apart aan weerszijden van de dansvloer, omdat je beter kunt groeien, leren en je kunt uiten als individuen als je niet omhelst. Maar waar je ook bent of hoe je ervoor kiest om het uit te drukken, jullie maken allemaal deel uit van een ongelooflijke evolutionaire dans die op de planeet plaatsvindt.

Wees er gerust van dat als iemand niet in staat is om verder te gaan met je in de huidige situatie, je niet in het vacuΓΌm wordt achtergelaten. Een andere ziel zal perfect op een rij staan om je te begeleiden naar waar je nu bent en zal graag verder gaan om de volgende stap van je reis met je te delen, want het universum zal je altijd steunen en begeleiden bij je voorbereiding op de streven en uitbreiden met een geweldige danspartner.


Aartsengel GabriΓ«l door Shelley Young