maandag 18 juli 2022

Ashtar Sheran – Wij Hebben De Georgia Guide Stones Vernietigd ~ 18 juli 2022 ~ Sharon Stewart

Ashtar Sheran – Wij Hebben De Georgia Guide Stones Vernietigd

Gechanneld door: Sharon Stewart – 16 Juli 2022

Ik ben Ashtar Sheran met een boodschap voor hen op aarde met oren om te luisteren.

Ik ben de stem van het Nieuwe Jeruzalem. Zoals jullie wellicht weten is mijn Commandant niemand minder dan Yeshua, Jezus de Christus, die zovele jaren geleden naar jullie toe kwam om jullie het pad te tonen dat jullie nu mogen bewandelen.

Op 6 juli van deze maand, werden de Georgia Guide Stones aangevallen. Tot nu toe is er geen verklaring voor deze aanval. Wij van de Galactische Federatie nemen de verantwoordelijkheid hiervoor. Alles wat tot nu toe is gepubliceerd over deze aanval is vals: Ze proberen gewoon ons bestaan te verhullen en het feit dat wij de mensen van de aarde helpen door te beweren dat een aardbewoner het heeft gedaan. Dat heeft hij niet gedaan.

Wij sturen een boodschap naar uw controleurs en naar u: Wij staan voor de geboorterechten van mensen. Geen ontmenselijkingsprogramma zal nog langer worden uitgevoerd. Wij keren het proces om dat jullie hebben doorgemaakt.

Genoeg mensen zijn ontwaakt zodat jullie nu vooruit kunnen gaan in het Licht. Er worden nog steeds acties uitgevoerd door de Deep State die moeten worden uitgespeeld, maar nu zijn we aan het einde van de meeste ervan.

Jullie regeringen vallen, jullie presidenten stappen op. Het VN-leger is geen partij voor Rusland in hun pogingen de Oekraïne te bevrijden van het kwaad dat daar al lang woont. Jullie monetaire systeem staat op het punt te imploderen en wereldwijd wordt een nieuw BRICS-systeem opgestart. Nu het financiële systeem van China in puin ligt, is er geen hoop meer voor de globalisten die nog in de V.S. leven. De opgeblazen Amerikaanse dollar zal snel leeglopen omdat de oliereserves naar het buitenland blijven worden verscheept in de hoop de financiën op peil te houden, maar deze reserves worden in beslag genomen door onze strijdkrachten.

We zijn jullie te slim af. We zijn jullie bij elke stap te slim af. Jullie zijn geen partij voor ons. Dat zijn jullie nooit geweest.

We sturen een boodschap naar de DS – pas op voor verdere aanvallen. Jullie hebben vele monumenten over de hele wereld, vele gebouwen en monumenten van extreem kwaad en ook deze zullen worden overwogen voor verdere vernietiging. Er zullen geen mensen worden geschaad bij deze inspanningen. We hechten waarde aan het leven, we vernietigen het niet.

Pas op, we kijken toe. Jullie weten dat jullie geen partij zijn voor onze geesten, jullie weten dat jullie geen partij zijn voor onze wapens. Wat jullie de mensen op aarde proberen aan te doen, zal snel worden bestraft. Jullie zijn in verval en elke overtreding tegen jullie onwetende gastheren zal worden onderworpen aan onze woede.

En nu vragen wij de mensen van de aarde – werk alstublieft met ons samen. Wanneer jullie nieuwe mandaten zien geheven, gehoorzaam ze niet. Werk met ons samen om jullie wereld te heroveren op het kwaad.

Ik ben Ashtar.

Wij van de Galactische Federatie hebben gesproken.

Ons woord is definitief.

Kanaal: Sharon Stewart

Vertaling: wakkeremensen.org