maandag 13 juni 2022

Hoe Je De Reis Van Jouw Ziel Voltooit ~ 13 juni 2022 ~ Daniel Sranton

Hoe Je De Reis Van Jouw Ziel Voltooit

Gechanneld door Daniel Scranton – 11 Juni 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

We zijn heel consequent in het jullie aanbieden van onze lof en waardering omdat we het grotere plaatje kunnen zien. We weten wat jullie dragen. We weten wat jullie hebben doorleefd, en we weten hoeveel verantwoordelijkheid jullie op je hebben genomen voor dit collectief en voor andere collectieven in het hele melkwegstelsel, terwijl jullie daar helpen om heel oude wonden te helen. Jullie doen het niet alleen voor de mensen op de planeet Aarde. Jullie doen het voor zoveel andere wezens, en dat is een van de vele redenen waarom wij de mensheid zo respecteren. Jullie zijn in staat om dit met jullie medemensen te doen, net zoals wij het met jullie allemaal doen.

Je bent in staat je terug te trekken om te voelen wat een ander of een groep mensen met zich meedraagt. Je kunt kijken naar het grotere geheel en doet dat soms ook. Jullie proberen rekening te houden met waar iemand vandaan komt, hoe hij is opgevoed en welke trauma’s hij heeft meegemaakt. Wij vragen jullie om dit met andere mensen te doen, waar jullie tot nu toe niet toe in staat waren. Dit is de manier waarop jullie tot een plaats van aanvaarding kunnen komen en uiteindelijk diegenen kunnen vergeven die vreselijke dingen doen, vreselijke dingen zeggen en nog steeds vreselijke dingen geloven, ook al is de overgrote meerderheid van jullie bezig je bewustzijn te ontwikkelen en voorbij te gaan aan waar zij zich aan vastklampen.

Als je tot de plaats van aanvaarding kunt komen, dan kun je tot de plaats van vergeving komen. Als je op de plaats van vergeving kunt komen, dan kun je op de plaats van mededogen komen. Als je mededogen kunt hebben voor een ander mens, ondanks wat hij doet, zegt en gelooft en wat jij betreurt, dan kun je op de plaats komen van onvoorwaardelijke liefde. En wanneer je de plaats van onvoorwaardelijke liefde kunt bereiken, dat is wanneer je Bron wordt in een fysiek lichaam, en dat is hoe je de reis van je ziel voltooit.

Als je eenmaal al die boosheid, haat en wrok hebt losgelaten, hoef je niet langer omstandigheden te herhalen om ze naar boven te brengen, om je te triggeren, om je te laten voelen wat je niet langer wenst te voelen. Het is aan jullie als individuen om dit werk te doen en om anderen te leren hoe ze het moeten doen. Het is aan jullie, die wakker zijn, om de mensheid naar die vijfde-dimensionale vibratie en expressie te leiden. En alleen jullie kunnen de reis van je ziel daar op Aarde voltooien. Doe het niet omdat je het moet, maar omdat het de enige manier is om te voelen hoe je je wilt voelen terwijl je nog steeds in een fysiek lichaam bent.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org