maandag 13 juni 2022

Boodschappen van de Engelen: “Jullie maken deel uit van ……………..13 juni 2022 ~ Ann Albers

“Jullie maken deel uit van een enorme groep zielen die beseffen dat alle zielen geliefd moeten zijn en dat er voor hen gezorgd moet worden”.

Gechanneld door: Ann Albers – 11 Juni 2022.

Mijn dierbare vrienden, we houden zo ontzettend veel van jullie,

In jullie wereld van vandaag zijn zo velen van jullie geschokt, overstuur en bedroefd door de schijnbaar willekeurige gewelddaden die zijn losgebarsten in de harten van de gekwetsten.

Hoe begrijp je wat een zinloos verlies van levens lijkt? Hoe voel je je veilig in een onzekere wereld? Hoe kun je erop vertrouwen dat jij veilig zult zijn, of dat je kinderen veilig zullen zijn? We horen jullie kreten, geliefden. Veel belangrijker is dat we jullie zien streven om niet te vervallen in haat, gekwetstheid, en erger nog het verlangen om terug te kwetsen. Wij zien jullie streven naar liefde, naar vertrouwen en naar een leven in vreugde, ondanks de moeilijke dingen die je in je wereld ziet gebeuren.

Dus hoe kunnen jullie vertrouwen dat jullie veilig zullen zijn? Vertrouwen, dierbaren, is geen blind vertrouwen in de uiterlijke wereld, noch een blind vertrouwen in een andere ziel. Vertrouwen is in plaats daarvan een bijproduct van je eigen verbinding met het Goddelijke.

In verbinding met deze Liefde, kun je je leiding vertrouwen. In een vibratie van Liefde, kun je je gevoelens vertrouwen, want in de hogere vibraties zijn je gevoelens je leiding. In een vibratie van Liefde, kun je er zeker van zijn dat je geliefd bent, beschermd, en geleid in harmonie en vreugde.

In een hogere vibratie kun je op jezelf vertrouwen.

We zeggen niet dat jullie de buitenwereld blindelings moeten vertrouwen of meedogenloos moeten wantrouwen. Omstandigheden en individuen verschillen van moment tot moment. We zeggen eerder dat als jullie ervoor kiezen om in een liefdevolle vibratie te bestaan, jullie jezelf kunnen vertrouwen. Jullie zullen op elk moment weten wat en wie goed voor jullie is en wie en wat niet.

In een liefdevolle vibratie kun je erop vertrouwen dat wanneer een pad, een idee, of een persoon liefdevol is, het voor jou goed zal voelen – geïnspireerd, goed, of aantrekkelijk… op dat moment. In een hoge vibratie, wanneer je een niet-zo-prettig gevoel krijgt, kun je erop vertrouwen dat je ziel je in andere richtingen stuurt.

Dus, dierbare vrienden, wanneer je de frustraties, de boosheid, de hulpeloosheid en het verdriet voelen die zovelen nu voelen, herinner jezelf er dan aan: “Ik ben de baas over mijn vibratie en in een hoge vibratie hoef ik niet bang te zijn. Ik hoef me niet hulpeloos te voelen. Ik hoef niet in woede te blijven hangen. Ik ben krachtig en kan me voornemen, verbeelden en geleid worden om in harmonie, gratie, gemak en vreugde te leven. Ik kan deel worden van de verandering die ik wens te zien.

Wanneer je het schijnbaar zinloze verlies van leven ziet, herinner je dan dat degenen die zich voorbij hun fysieke vormen hebben uitgebreid, zich helemaal niet verdrietig voelen. Deze kleine engelen die onlangs jullie planeet verlieten, vieren hun succes. Zij vieren dat hun plannen van voor hun geboorte om deel uit te maken van een groots ontwaken, werkelijkheid zijn geworden, en roepen het menselijk ras op om meer aandacht te schenken aan hen die pijn lijden, om de verlorenen wat meer lief te hebben, en om te onthouden dat allen uiteindelijk onschuldig zijn – geboren uit het hart van God en er altijd naar streven om naar die liefde terug te keren.

Bid voor hun families, dierbaren, want zij zijn het die jullie liefde nodig hebben. Hun engeltjes in de hemel zijn zich zeer bewust van zowel hun pijn als hun wegen. Deze gezinnen hebben nu jullie medeleven en jullie liefde nodig. Zelfs als jullie nooit één van hen persoonlijk ontmoeten, zullen jullie liefdevolle vibraties hun harten raken. Ook zij maken deel uit van een ontwaken.

Dan, geliefden, besluit om de verlorenen, de eenzamen en de gekwetsten in deze wereld niet te haten. Bid liever dat hun zielen worden opgewekt tot een grotere liefde. Als je iemand ziet die door zijn gedrag om hulp roept, vraag God dan: “Wat wilt U dat ik doe?” Misschien krijg je “niets”. Misschien word je geleid om hen een glimlach te geven. Misschien word je geleid om meer te doen, maar in elk geval, met liefde in je hart, zul je geleid worden.

Met liefde in je hart ben je niet alleen veilig dierbare vrienden, maar maak je deel uit van een team briljante, met licht gevulde zielen op deze planeet, die de wereld wakker maken door jullie licht, jullie liefdevolle vriendelijkheid, en jullie gebeden. Jullie maken deel uit van een enorme groep zielen die beseffen dat alle zielen geliefd moeten zijn en dat er voor hen gezorgd moet worden. Het is tijd om de cycli te stoppen van het haten van de hatelijke, het kwetsen van de kwetsende, en in plaats daarvan tijd om kracht te geven en een nieuw tijdperk van liefde in te luiden.

God Zegene Jullie! We houden heel veel van jullie.

De Engelen

Kanaal: Ann Albers

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org