donderdag 9 januari 2020

Jouw intentie bepaalt hoe je toekomst eruit zal zien / 6 Januari 2020 / Door Fran Tielemans

Jouw intentie bepaalt hoe je toekomst eruit zal zien
6 Januari 2020 / Door Fran Tielemans

Enkele dagen voor de Volle Maan/ Maansverduistering is de invloed hiervan al duidelijk merkbaar, zowel in jezelf, rondom jezelf als in de wereld, ook al ben je met heldere blik en je hoogste intenties dit jaar ingestapt.

Misschien voel je je moe, snel geïrriteerd, versluierd, emotioneel, en heb je de grootste moeite om je aura op te schonen. Is heel normaal, zeker omdat je veel aan het verwerken bent van afgelopen weken.

Zo goed als je kan centeren, elke dag stilte voorzien om tot je Zelf te komen, veel water, en vooral de bereidheid om altijd opnieuw 'het Licht te zien" - dit maakt dat je vlot doorheen dergelijke periodes kan navigeren.

Inderdaad, het hoort bij het leven om af en toe geconfronteerd te worden met schaduwen van jezelf, van mensen om je heen of in de wereld. Maar jouw intentie om als een lotus uit je eigen modder te willen verrijzen, om doorheen de sluiers weer 'het Licht' te willen zien, dat bepaalt hoe je toekomst eruit zal zien. Want hoe je het binnen in jou voelt en wat je denkt, dat creëer je ook.

Fran Tielemans
www.maitreya.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten