zaterdag 25 januari 2020

Energie Portaal 5e Dimensie Zaterdag 25 januari 2020 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Energie Portaal 5e Dimensie
Zaterdag 25 januari 2020

SINDS VANNACHT HEBBEN ONS WEER ZEER KRACHTIGE & DRUKKENDE LICHTGOLVEN AAN HOOGFREQUENTE ENERGIE BEREIKT! ZE ACTIVEREN ONS GALACTISCH LICHAAM =LYMFESYSTEEM! 
In 3D stagneerde onze lymfe en werkte als een pantser tussen borst en maaggebied. Dit ego pantser lost nu op en de oude vergane lymfe komt vrij.

De SR is 32 Hz en geeft het gevoel van tekort te komen en het gevoel wat ben ik nog waard en wat doe ik hier eigenlijk nog nu ik niets meer te bieden heb, vol twijfels aan dit proces en alles? 

Toch maar weer normaal doen zoals vanouds? Het hart [chakra 4] zit exact op 40 Hz= axillaire 0 lijn[ een denkbeeldige horizontale lijn van oksel naar oksel]. Ons hart wordt geopend en de vele lagen gestagneerde lymfe komt vrij in de lege ruimte van de borstkas. Deze oude lymfe heeft een lage trage stroperige stroming= lage trillingen uit de tijd van 3D. Het vrijkomen van deze ego pantser veroorzaakt pijnlijke lymfeklieren.



De lege ruimte tussen je benen is een negatieve aura en in de tijd van 3D gevuld met zelfkritiek, zelfafwijzing, zelf-veroordelingen oftewel je schaduw. We projecteerden onze schaduw op anderen= de afvalstoffen spiraal. 

In 5D omarmen we onze schaduwkanten en transformeren we ze tot we weer HEEL zijn. De negatieve lege aura vullen we nu met licht en liefde voor onszelf= volledige acceptatie van jezelf= I AM. 

We zuigen frisse lucht [electronen] op van onder onze voeten omhoog en laten koolzuurgassen vrij voor transformatie zodat er een balans ontstaat. We vervoeren via onze slagaderen het zuurstofrijke bloed en nemen de ontstane koolzuur gassen weer mee retour vd uitademing. 

Via de aderen vervoeren we de voedingstoffen en nemen we de afvalstoffen weer mee retour voor uitscheiding. Alles draait om balans!

Tijdens ascensie is het detoxen van de ingehouden en vastgehouden afvalstoffen en koolzuurgassen [schaduw energie= lage trillingen en ego pantser vs projectie] ] uit het 3D tijdperk enorm groot waardoor we het gevoel hebben PLAT gelegd te worden. 

Dat is noodzaak om zo de toxinen uit onze cellen te verwijderen waardoor het hoogfrequente licht in iedere cel geassimileerd kan worden. Dit is nu collectief gaande! Dit schept bij velen nu verwarring en onrust.

Ascensie is dus vooral DETOXEN.

Symptomen veel stress, onrust, verwarring, paniekerig [ook dieren], heftige emoties, hormonale disbalans, schrikkerig, rillen, trillen, diepvrieskou, hoge drukpan gevoelens, benauwd, keelpijn, oorsuizen, hoge pieptonen, wazig zien jeuk, grote uitstoot van vecht/vlucht hormonen als adrenaline en cortisol [=momenten van heel veel energie en daarna uitgeput] , hartritmestoornissen, geheugenverlies, last van kaken, tanden en kiezen [wortelkanalen] onmacht, razernij, heftige emoties, pijn tussen de
schouderbladen/schedel/schouder/nek/bekken/wervelkolom en benen pijnen, misselijk, snel geïrriteerd en overprikkeld zijn etc. Ons egopantser wordt opgelost= gestagneerde lymfe=gebied tussen je hart en maaggebied [voelt soms als een plank].

Lymfe is zeer gevoelig voor LICHT! Ons innerlijk gekwetst kindje komt aan de oppervlakte=onderhuids waar ook de langste meridiaan ligt= de blaasmeridiaan [veel plassen]. Heftige emoties komen naar boven, emoties die je niet kon uiten.

Allemaal stress die nu bevrijding zoekt. Het voelt alsof we steeds verder en verder teruggaan in de tijd, naar onze jeugd. 

Lymfe= levenswater
Ons lymfesysteem van de oude ik-3D overleven-vorm/figuur vol met oude en vergane lymfe energie komt op gang en is voor velen flink voelbaar; mn de linkerkant van je bovenlichaam inclusief beide benen en voeten. Je linkerborstkas zit er vol mee en dat is de angst die je via je oud zeer naar jezelf toe communiceert via de Thymus [gekwetste kind in ons] en zo kan je hart zich niet openen. 

Als je opruimt [loslaten van je emoties die je als kind onderdrukte=inhouden van je ademhaling= dode lege ruimte linkerlong]] gaat je hart zich in kleine porties openen [ en ook weer dicht, dat gaat op en neer tot alle angst omgezet is in stroming] wat je merkt aan het hartfladderen/ritmestoornissen en de druk op je borst= t.g.v de borstbuis die het lymfe vervoert en vlak onder je borstbeen ligt.

Langzaam aan gaat je hart meer en meer resoneren met de kosmische hartslag!

Het is letterlijk de afvalverwerker van ons lichaam en doorspoelt alle weefsels en cellen. Lymfe verbindt lichaam en geest met elkaar. Meestal zaten we in onze denkgeest=teveel geest en te weinig aarde of vv, waardoor de balans verstoord raakt en we angst ervaren o.i.v de gestagneerde vergane lymfestroom=ons levenswater wordt nu een dikke modderstroom!

Door die modderstroom waden wij nu en via ons lichaam ruimen we vele levens en generaties op. We verlichten dan letterlijk en komen weer in de levensstroom! 

Onder je linker oksel loopt een belangrijk lymfekanaal die je hele linkerkant incl. je beide benen en voeten vervoert. 
Je kunt bij het op gang komen van deze modderstroom last krijgen van je benen, voeten, heupen, buik en linkerborst; pijnlijk, gezwollen, kriebelig, jeukerig, dit is het kanaal van de aarde=moedermelk a.h.w en herbergt ook de angsten van je moeder die je letterlijk opzoog en je immuunsysteem beïnvloedde. Onder je linker oksel zit veel embryonaal darmweefsel en dit bevat heel veel lymfe dus je kunt ook heel veel pijnklachten hier ondervinden als de stroom op gang komt.

We doorleven nu collectief vele levens en generaties om voorgoed het oude te verteren en los te laten, om ons weer te mogen verbinden met ons lichtlichaam. Een ongekend wonder en geschenk aan ons! We leven in hele bijzondere tijden en lopen voorop al voelt het alsof je achteruit gaat maar dat is puur je verleden en de vele levens die je uit je systeem verwijdert!

Tip; lees ook de update's van Martha Krul en Diederick Van Lottum over de huidige ascensie energie.
Echt een aanrader om hen te volgen in deze heftige transformatietijden!

SLOW DOWN!
Marjolein Ingrid Soulpursang