dinsdag 14 januari 2020

Extra Kosmische energie update Marjolein Ingrid Soulpursang Dinsdag 14 januari 2020


Extra Kosmische energie update  Marjolein Ingrid Soulpursang
Dinsdag 14 januari 2020


WOWWWW een enorme frequentiestijging met een getal van meer dan 270 mullen[gisteren was dat een getal van 77 nullen! Een megagolf aan oer energie! 

Zeer sterk voelbaar mn in en rondom de wervelkolom, nek schouders, onderrug, bekkenholte [darm-brein as thv het sacro iliacaal gewricht]. Veel zuivering in onze bekkenholte van vele levens en generaties uit 3D, dit geeft veel vastzittende spierpijnen o.i.v de grote afvalstroom uit de cellen.

De Tsunami muur van licht en liefde=warmte frequentie is enorm de hoogte ingeschoten en overspoeld ons allemaal om ons in onze oorspronkelijke vorm te duwen! Onze wervelkolom wordt a.h.w recht gezet= alle wervels op 1 keurige rij .

Via ons zenuwstelsel beïnvloedt het ons fysieke lichaam en alle zenuwkanalen wordt doorboord met dit immense licht oftewel vloeibaar licht=het witte licht oftewel liquor. 


Het witte licht heeft een drukgolf oftewel het sacro- craniale ritme die onze wervelkolom in perfecte vorm duwt en trekt en daarbij iedere zenuw tot in de kleinste takjes doorlicht. Dit veroorzaakt aanvallen van pijn o.i.v het doorboren van licht door de ragfijne zenuwknooppunten!

Logisch dat dit druk geeft door het eb en vloed ritme van dit vloeibare licht in ons. Schedelbeenderen worden uitgezet en dit geeft een druk en trekkerig gevoel aan en in je hoofd/nek/schouder/bekken en je gezicht, zij worden uitgedrukt door dit ritme idem als het bekken en de hele wervelkolom o.i.v deze hoogfrequente lichten-drukgolven. Er zijn vandaag pieken te melden van meer dan 38Hz!!!! 

We worden nieuw en onze oude ik sterft letterlijk af o.i.v biochemische processen [fysiologie], dit geeft ook rouw om het verleden en alle tijdlijnen daarmee verbonden. Alsof je na een lange reis naar huis keert en als je dan thuis komt is er niets meer van herkenning, alle oude spullen zijn verdwenen en als je in de spiegel kijkt herken je je spiegelbeeld niet.

Een greep uit de klachten; adrenaline shots tgv hoge uitstoot overlevingshormonen, koude rillingen, shaken en beven= lostrillen oude energie uit de cellen, hitte aanvallen, agressie, irritatie en een kort lontje al weet je niet waar het vandaan komt, hevige onrust, stress, opgejaagd, overslaan vh hart tgv activatie van het hoger hartbewustzijn, heftige emoties en zware negatieve gedachtestromen, diepe depressies tgv de berg aan afvalstoffen, heel veel spier en banden pijn, vileine zenuwpijnen, overvolle "wasmachine'' gevoel in chakra 3, 

gekneusd gevoel alsof er een vrachtwagen over je heen is gereden, vibrationele griep, mn bijholten en voorhoofdsholte kunnen pijnlijk zijn o.i.v uitzetten schedelbeenderen en het vollopen van oude energie in de vorm van slijm en snot, slaapstoornissen, keelpijn, hartenpijn en ritmestoornissen, dizzy, darm- en maagklachten, frequente diarree, veel plassen en dorst, misselijk, wazig zien, geheugen en concentratie problemen,tintelingen en gevoel onder stroom te staan, ringing ears.


Marjolein Ingrid Soulpursang