donderdag 16 januari 2020

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment 

Je zal even verrast zijn wanneer je dit plaatje ziet en niet het plaatje van de Schumann resonantie. Gisteren zei ik al dat het overzicht niet meer ingevuld was na gisterenochtend.
Dat is nog zo. Dus daar kan ik niets uithalen. Wel het ik op de andere site gezien dat de instroom van de FOTONEN ENERGIE zeer hoog is en daar kan je behoorlijk last van hebben.

Foton energie versterkt zowel jouw angsten als jouw liefde. Het drijft letterlijk dwars door jou heen. Als het binnen komt, kan een persoon zich geweldig voelen. Dat is het voordeel. Het nadeel is dat het jouw angsten ook kan versterken en jij je ook wat depressief kunt gaan voelen. Laat dit je niet weerhouden. De sleutel tot effectief werken met foton energie is om in jouw vertrouwen en jouw passie te blijven. 

Omstreeks 1970 werd wetenschappelijk aangetoond dat licht dat via onze ogen binnenkomt zowel visuele als non-visuele functies heeft. Onze ogen zetten lichtgolven om in elektrische impulsen. Impulsen die enerzijds via de zenuwen naar de visuele cortex worden geleid om beelden te construeren en anderzijds naar de hypothalamus, het belangrijkste regulatiecentrum in onze hersenen, om vitale lichaamsfuncties te stimuleren.


De hypothalamus reguleert in samenwerking met de hypofyse en epifyse via het zenuwstelsel en hormoonstelsel alle leven voorwaardelijke lichaamsfuncties. Deze homeostatische processen worden door de hypothalamus gecontroleerd en gereguleerd: de ademhaling, de circulatie, de voedsel- en vochtopname, de spijsvertering,
de lichaamstemperatuur, het metabolisme, groei en voortplanting, plus het dag- en nachtritme met hiermee samenhangende biologische ritmen.

Pat Donworth 
Vergeet niet dat wanneer zonneactiviteit ingetogen is, de "ramen en deuren" van de atmosfeer van de aarde worden geopend (minder beschermd door de buffercocon van de zonnemagnetica). En terwijl het magnetische veld van de aarde ons vrij veilig blijft houden, kunnen kosmische, intergalactische en galactische deeltjes en golven gemakkelijker het aardveld binnendringen. Er zijn ook de altijd aanwezige "donkere (of" onzichtbare ") energieën" die we niet direct kunnen zien of meten. Dus, hoewel het SR-veld stil kan zijn 😴 en geomagnetics stil 😴en stil weer in de zon quiet, is er VEEL hoog-vibrerende, lichtlichaam-activerende, Love-transformerende activiteit mogelijk onder de radar en dat is heel goed voelbaar en heeft zijn effect op ons. 

Daarnaast is het vandaag (16-1) een poortdag

Poortdagen voelen:
Wees niet verrast als je slapeloze nachten hebt de dag ervoor, de dag zelf, en de dag erna. Hoofdpijn, hoge of lage energie-ervaringen in je lichaam kunnen ook gevoeld worden rond deze dagen, je grieperig voelen of het wisselend heel erg koud of warm hebben. Geef jezelf een schouderklopje en wees mild met jezelf als je dergelijke gevoeligheden ervaart.