maandag 2 september 2019

Universele Update 1-9-2019 Door Diederick Van Lottum

Universele Update 1-9-2019
Door Diederick Van Lottum
πŸ’•De energie: we zetten de toon voor de maand september! Focus op je acties, en breng je zelf in beweging. Het wordt een maand van hoger vibrerende energie die het mentale en fysieke aspect stimuleert. We gaan fysiek mee vibreren in de hogere energie. 
Wat ook inhoudt dat er een grote hoeveelheid gifstoffen ons lichaam gaat verlaten. 
En dat was sterk voelbaar de afgelopen dagen! 
πŸ’₯πŸ’₯Nog steeds veel activiteit rondom de solar plexus energie. Krampen, steken, en de ontlading daarop via ontlasting.


De gifstoffen worden letterlijk uit het lichaam geduwd op de plekken waar het vast zat, om vervolgens gezuiverd te worden door het bloed, lever en nieren. Drink veel water! Deze organen hebben het zwaar te verduren onder de instroom van hoge energie! πŸ’¦
Opvallend de afgelopen dagen waren de krampen in het lichaam. 
De voeten kunnen overbelast aanvoelen met spierpijn in de kleinste spiertjes onderop je voeten. Gisteren veel kramp in de nek en schouders.. het kwam in een vlaag aanwaaien en verdween ook weer na enkele uren. 
De energie ⚡️duwde letterlijk van bovenaf door het lichaam heen. Om de aarde te bereiken en heeft op weg naar beneden opnieuw van alles los gemaakt.
Ook kan je huid hierop reageren door ineens puistjes of bultjes te ontwikkelen.. zowel in het lichaam als gezicht. Vaak in de vorm van kleine blaasjes ( met gifstoffen ).. opvallend als je daar verder nooit last van hebt. 
Er viel een doek van verhoogde energie rondom de aarde die zelfs zichtbaar was met het blote oog. Het leek alsof er een waas van mist / gassen gister middag in de lucht hing. Is het je opgevallen? Je kan ook het idee hebben gehad dat je wazig zag..
De zon heeft enorm veel energie op de aarde afgevuurd, en deze wordt opgevangen door het magnetisch veld van de aarde.. de aarde ( en wij zelf ) moeten deze energie verwerken in ons systeem. Omdat daar veel vocht voor nodig is qua geleiding kan het zijn dat je continue een droge mond hebt, en kan blijven drinken... doe dat ook vooral. 
Hoe minder vocht aanwezig in het lichaam hoe rotter je je kan voelen op dit soort momenten. 
Nog een aantal fysieke symptonen: zware armen / weinig kracht in je handen / gloeiende handen, gloeiende voeten - benen.. 
September brengt een veel positievere energie met zich mee, die ons mentaal meer alert / bewust zal maken van onze acties en input, waardoor ons lichaam uiteindelijk ook meer in beweging zal komen..
En we einnnnndelijk meer in de flow komen van alle ideen en plannen die vorige maand zijn doorgekomen. 
Het wordt een maand van actie, creΓ«ren, en fysieke groei! We kunnen ons lichaam ondersteunen in dit proces door bv een ontgiftingskuur te doen. 
Op dit moment geeft Uranus een sterke invloed op ons zijn.. we maken sneller keuzes nu die we normaal gesproken te lang overwegen. We vinden door deze invloed gemakkelijk inspiratie in onszelf, en ondernemen sneller actie dan gewoonlijk. 
Naast dit alles is het ook een 22-meesterdag! 
0+1+0+9+2+0+1+9=22 
πŸ¦‹Fijne zondag! 
Liefs Di.πŸ”₯🌸