donderdag 19 september 2019

Fran Tielemans ~ VERANDERING .....




Fran Tielemans ~ VERANDERING .....

Je voelt aan alles dat er een lange transformatiecyclus aan het aflopen is (zeker met Pluto die opnieuw direct loopt begin oktober). Er staat verandering voor de deur, en die kan vrij ongemerkt naar binnen sluipen, maar ook heel hard op je deur kloppen. 

En de vraag is dan nu: ben je er klaar voor, of heb je koudwatervrees? Je kan lang uitkijken naar verandering, maar wanneer die plots heel dichtbij komt, kan je plots paniek, weerstand of onwil voelen - zeker dit jaar, omdat we in 2019 (12/3-jaar) collectief geconfronteerd worden met onze weerstanden en onwil naar evolutie toe). 

En toch wéét je diep in jou dat het je goed zal doen, dat je frisse nieuwe energie binnenlaat en stappen vooruit zet. Je weet ook: de week voor (tot enkele dagen na) de Herfstequinox kan er veel bewegen, maar kan je lichaam ook moeite hebben om bij te benen. 
Zoals eerder gezegd bracht men in oude tijden die dagen al vastend en in afzondering door, met veel meditatie, spiritueel werk, en stilte. Om nadien als herboren weer de buitenwereld in te trekken, om alle verworven inzichten te delen met de groep. 

Probeer dus voor jezelf zo'n momenten van stilte te creëren, heb geduld met jezelf en je proces, en kijk heel goed wat men jou wil laten zien. En je zal zien.