vrijdag 27 september 2019

Tijd om je dromen uit te rollen. / 20 september 2019 / Door Luc van Ewijk

Tijd om je dromen uit te rollen.

20 september 2019 / Door Luc van Ewijk



Het is tijd om naar je dromen toe te rijden. Want jij zit weer in de bestuurderstoel. We maken het allemaal zelf. We maken onze realiteit. Hoe heerlijk is dat. Niet te klein. Want je kunt zeker groot aan. Je hebt geen grenzen en kunt alles bereiken.

Uit de angstmodus naar de droomstand toe. Droom maar lekker groot. Dromen zijn geen bedrog. We durven ze alleen niet uit te voeren. Begin er maar mee. Stap je voor stapje. En uiteindelijk kom je er. 


Ben je weer die koning die je eerst was. Die heerst over zijn eigen rijk. Want dat is wat je doet. Dat is jouw kracht. Die je nu weer herinnert. Woorden schieten je te kort. Maar het gevoel is magisch. En zo is het leven. 



Heb geduld lieve ziel het komt allemaal goed. Je hoeft alleen maar te varen op je gevoel. En je gaat vol met de stroming mee. De nieuwe energie maakt dat je sneller kunt varen. Maar zo nu en dan aanmeren. Om bij te komen. En nieuwe stukken van jezelf te downloaden. 

We doen het allemaal niet alleen. We hebben een heel team aan engelen en gidsen die ons leiden. Eenzaamheid verdwijnt na mate je de verbinding voelt. De verbinding met het universum. Met jouw thuis. En met jouw helpers. 


Zo maken we de nieuwe tijd. Iedereen weer in zijn kracht. En zijn we weer de scheppende wezens die we ooit waren. Kleur neemt weer toe. En liefde wordt steeds groter. Want vele zijn in paren gekomen. Kom je tweede helft maar tegen wat een feest is dat. 


Het is leuk om je eigen realiteit te maken. En om in je eigen kracht te staan. Schud de laatste angsten van je af. En ga maar aan de slag. Jouw beloofde land wacht op je. 


http://www.mindstroom.nl/