maandag 2 september 2019

De energie van dit moment ~ Martha Krul & Fran Tielemans


De energie van dit moment 
Je hoeft geen expert te zijn om te zien dat er wel iets aan de hand is. Na 4 zonnestormen KP4, nu weer een met de kracht van KP5. Doet al je elektrische apparatuur het nog????
Er wordt flink geroffeld op het magnetisch veld van de aarde. Natuurlijk is dat allemaal goed te voelen.
Rustig aan, veel drinken, naar je lichaam luisteren, dan komt het wel goed 
Fran Tielemans citaat:
De snelheid van de zonnewind is hoog momenteel, dus er is heel wat turbulentie in het magnetisch veld van de Aarde, en dus ook in je energieveld (zenuwstelsel). Waardoor je symptomen kan ervaren als: koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de kaakgewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat,. 

Een Geomagnetische storm is een tijdelijke storing in het magnetisch veld rond de Aarde, veroorzaakt door ‘ruimteweer’, meestal dus door schokgolven van Zonnewind die het Aardeveld binnenkomt, en duurt één tot meerdere dagen, na uitbarstingen op de Zon.
De druk van de Schumann resonantie kan de volgende klachten geven, onderrug klachten, angsten, druk op de borst, hartkloppingen, huilbuien, etc: diarree, duizelingen, misselijkheid, evenwichtsstoornissen, piepende- en suizende oren, griep, koorts, tandpijn, hoofdpijn, boosheid, slapeloosheid
Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons. Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben. 
De zonnewind veroorzaakt onrust in het magnetisch veld van de aarde en daardoor heb jij er last van in je energie. Hierdoor kan je het volgende ervaren: : koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de kaakgewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat,.