donderdag 9 november 2023

Nieuws van Amy Angel Kgwedi


De laatste tijd ontmoet ik meer en meer mensen die terug naar HUIS verlangen. Naar het zuivere hartsgevoel van vrijheid, blijheid en verbinding. Dat is niet zomaar nu. Er is iets dat dit heel fel aanwakkert. Zij zijn (meestal) net zoals mij nog niet op aarde geweest en komen hier met een speciale opdracht om samen aan een nieuwe wereld te bouwen.

Vaak voelen zij zich eenzaam, maar toch zijn we met heel velen tegelijk gekomen in deze bijzondere tijd. Door hier bewust van te zijn, actief samen te komen en met ons hart te verbinden, samen herinneringen op te halen van ons galactisch bestaan om zo een nieuwe wereld op aarde te creëren, kunnen we echt verschil maken!! We zijn hier met een reden en mogen dit niet vergeten!

Aanstaande zaterdag gaan we met een groepje bijzondere mensen deze reis maken en ons steentje bijdragen tot een nieuwe wereld. We leren ook hoe we met kristallen de aarde, mens en dier kunnen helpen bij het verlossen van pijnen. Er zijn nog 4 plaatsjes vrijgekomen, dus wie snel is, kan er zaterdag van 10-12u in Tiel-Nederland nog bij zijn!

Inschrijven kan op schoolofelves.com/nl/amy
PS: Financieel mag nooit een drempel zijn om niet in te schrijven, stuur me dan gerust een berichtje!
Heel veel liefs, Amy xxx