vrijdag 21 oktober 2022

Zijn jullie in staat dit te doen? Dan kunnen jullie ascenderen ~ 21 oktober 2022 ~ Daniel Scranton

Zijn jullie in staat dit te doen? Dan kunnen jullie ascenderen

Gechanneld door Daniel Scranton– 18 oktober 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met jullie allen in contact te komen.

Wij zijn heel enthousiast over de ascensie van de mensheid omdat we weten dat die gegarandeerd is. Wij twijfelen er niet aan, wij maken ons er geen zorgen over en zijn er alleen maar zeker van dat jullie aan het ascenderen zijn en dat jullie de ascensie zullen volbrengen. Er is veel dat jullie nog moeten ervaren als vier dimensionale wezens, en daarom zijn jullie nog steeds daar. Naar mate jullie elke ervaring die op jullie pad komt verwelkomen, maken jullie het gemakkelijker voor jezelf om te ascenderen. En alles waar aan jullie weerstand bieden moeten jullie blijven ervaren totdat jullie er vrede mee sluiten.

Vrede sluiten met alles zoals het is, klinkt alsof het niet veel voorstelt. Het klinkt als iets onbenulligs vergeleken met de ascensie van jullie bewustzijn naar een heel nieuwe dimensie. Maar stel jezelf de vraag of jullie dat nu op dit moment kunnen en wees eerlijk met jezelf wanneer jullie je antwoord krijgen. Kunnen jullie vrede sluiten met alles in jullie leven en alle mensen in jullie leven? Kunnen jullie vrede sluiten met het feit dat andere mensen anders denken en geloven dan jullie?

Dat is jullie werk. Jullie weten wanneer jullie niet in vrede zijn vanwege jullie gedachten, jullie gevoelens en jullie oordelen; dat zijn jullie aanwijzingen voor waar aan jullie als eerste moeten werken. En sommigen van jullie krijgen die aanwijzingen al decennia lang, maar wisten niet dat het jullie taak was vrede te sluiten met die dingen. Misschien dachten jullie dat het jullie taak was die dingen te veranderen. Zodra je merkt dat je iemand anders vraagt voor jou te veranderen, weet je dat je geen vrede hebt gesloten met deze persoon en hoe ze zijn en wat ze zeggen, denken en voelen.

Welnu, hoe doe je dat? Hoe kom je op die plek? Allereerst is het heel goed te onderkennen dat alles een doel dient gewoon zoals het is. Het is heel goed voor jullie om te onderkennen dat alles de Bron dient, gewoon zoals het is. Als de Bron alles goed vindt zoals het is en iedereen zoals ze zijn en jullie ascensie gaat er over dat je naar huis gaat naar de Bron en één wordt met de Bron, wat zo is, dan moeten jullie proberen te begrijpen hoe alles volmaakt is, gewoon zoals het is.

Dan kunnen jullie je weerstand loslaten; dan kunnen jullie ophouden met getriggerd te worden. Dan kunnen jullie in vrede zijn en leven met de wetenschap dat alles goed is en beter wordt. Jullie kunnen daarop vertrouwen, jullie kunnen dat geloven en weten omdat het waar is. Als alles Bron is en alles zich binnen de Bron afspeelt, hoe kan er dan iets mis gaan? Hoe kunnen jullie afstevenen op een gigantische catastrofe die iedereen en alles zou uitroeien?

Onthoud dat alles in volmaakte staat verkeert en dat jouw taak er alleen uit bestaat jezelf te zijn. Je maakt de puzzel van de Bron compleet door jezelf te zijn, omdat niemand anders jou kan zijn behalve jij, en alle stukjes zijn nodig. Alle stukjes van de puzzel zijn nodig om de puzzel af te maken. Dat is wat we allemaal aan het doen zijn, ongeacht waar we ons bevinden, ongeacht welke dimensie we bewonen. Wanneer je beseft dat het enige wat je hoeft te doen is vrede te hebben met alles en jezelf te zijn, gaat de ascensie zo veel gemakkelijk en wordt je leven zo veel eenvoudiger en mogelijk aangenamer. En als je een soepele, gemakkelijke en aangename rit hebt naar de vijfde dimensie, dan moet je alles wel goed doen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we vonden het fijn met jullie in contact te komen.

Vertaling: Chandra / voor wakkeremensen.org