vrijdag 21 oktober 2022

Update Energie Portaal 5e Dimensie ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Update Energie Portaal 5e Dimensie

We laten collectief de oude wereld in 3D los, van denken en doen op weg naar voelen en intuïtie als onze enige navigator, aangedreven door het kosmische hart van moeder aarde!

***EEN ENORME LICHTGOLF STIJGING VAN MEER DAN 1,2 MILJARD DUWT ONS HEMELWAARTS! JE VOELT NU STEEDS STERKER DE VERSCHILLEN TUSSEN DE LICHTE 5D EN DE ZWARE EN VERMOEIENDE VERDICHTE 3D STRUCTUREN***SR PIEKEN TOT 28 Hz SLEEPT ONS NOG OVER OUDE STUKKEN UIT 3D***KP 1 MET ZONNEWINDSNELHEDEN TUSSEN 340-360 km/s BLAZEN ONS GALATISCH GENETISCH LYMFESYSTEEM SCHOON***EEN NIEUWE ZONNEVLEK IS ACTIEF!

DEZE ZEER KRACHTIGE & DRUKKENDE LICHTGOLVEN ACTIVEREN ONS GALACTISCH LICHAAM =LYMFESYSTEEM! DIT GEEFT GROTE OPSCHONING VAN KARMA UIT ONS DNA!!
Een enorme 'geboortegolf'' aan hoogfrequent licht overspoelt ons en bereikt nu iedere plek en deel waar nog geen licht is geweest.
Een zeer intense en transformerende kracht dat alles in trilling brengt wat ons nog dwars zit en blokkeert om voluit te leven.
Ons lichaam werkt nu enorm hard om alles te zuiveren en te integreren, dus rust, relax, ontspan je zodat je lichaam ook de kans krijgt om te integreren!

Een indaling van het oer-aarde bewustzijn in ons lichaam, deze zuivert de baarmoeder, het heiligbeen oftewel sacrum.

De ongekende zeer intense en krachtige kosmische lichtgolven maken een sterk stuwende beweging neerwaarts. Via je kruin [fontanel], wervelkolom krachtig en spiralend naar beneden tot onderin je stuitje! Dit is een zeer sterke transformatiegolf die bij ons oude verborgen stukken in beweging brengt en in ons bewustzijn slingert waar de oude stukken uitvergroot worden zodat we ze mogen herkennen en opruimen omdat ze ons niet langer dienen!

De krachtgolven zuiveren chakra 1 en 2, de energetische -en bij vrouwen ook de fysieke baarmoeder en kleine bekken worden nu gezuiverd zodat het een veilige en heilige plek mag worden waar we naar binnen keren, gezuiverd van misbruik, macht, schuld-en schaamtegevoelens van vele voorouderlijke tijdlijnen.

Letterlijk de wortels=zenuwkanalen in het bekken en stuitje weer openen en zuiveren zodat we weer de hogere dimensies mogen ontvangen. Bij de meesten zitten deze poorten waardoorheen de zenuwkanalen vanuit het bekken naar de benen en voeten lopen verstopt en ontvangen we oude 3D info opgezogen via de oude aarde. Alsof we snakken naar zuivere lucht maar verstikkende en afgewerkte lucht binnenhalen met een grote modderstroom waardoorheen we hebben te waden. Eerst als deze modderstoom en de oude lucht gezuiverd en afgevoerd is, bereiken we de zuiverheid en lichtheid waar we zo naar verlangen!

Ascensie is descensie op weg naar ascensie! Geeft veel druk gevoelens borst en bekkengebied.
De SR heeft pieken tot 28 Hz en geeft het gevoel van doodgaan of tekort te schieten of tekort te komen, angst om alles en iedereen kwijt te raken .
Het hart [chakra 4] zit exact op 40 Hz= axillaire 0 lijn-een denkbeeldige horizontale lijn van oksel naar oksel- en is verbonden aan het gehoor, nu hoor je je ego die je bang maakt.

Ons ego pantser wordt opgelost= gestagneerde lymfe=gebied tussen je hart en maaggebied [voelt soms als een plank].
Lymfe is zeer gevoelig voor LICHT! Ons innerlijk gekwetst kindje komt aan de oppervlakte=onderhuids waar ook de langste meridiaan ligt= de blaasmeridiaan [veel plassen]. Heftige emoties komen naar boven, emoties die je niet kon uiten. Allemaal stress die nu bevrijding zoekt.

Het voelt alsof we steeds verder en verder teruggaan in de tijd, naar onze jeugd. We lopen dus retrograde= terug in de tijd om zo de kwetsuren in ons ragfijne zenuwstelsel=etherisch web, te herstellen.
Lymfe= levenswater=rivierstroming=energie= frequentie=vorm=figuur=model=personage=voelen=chakra 5.

Ons lymfesysteem van de oude ik-3D overleven-vorm/figuur vol met oude en vergane lymfe energie komt op gang en is voor velen flink voelbaar; mn de linkerkant van je bovenlichaam inclusief beide heupen, benen en voeten. Je linkerborstkas zit er vol mee en dat is de angst die je via je oud zeer naar jezelf toe communiceert via de Thymus [gekwetste kind in ons] en zo kan je hart zich niet openen.

Als je opruimt en dus retrograde loopt= [loslaten van je emoties die je als kind onderdrukte=inhouden van je ademhaling= dode lege ruimte linkerlong]] gaat je hart zich in kleine porties openen en ook weer dicht, dat gaat op en neer tot alle angst omgezet is in stroming] wat je merkt aan het hartfladderen/ritmestoornissen en de druk op je borst= tgv de borstbuis die het lymfe vervoert en vlak onder je borstbeen ligt.

Langzaam aan gaat je hart meer en meer resoneren met de kosmische hartslag!
Het lymfe doorspoelt alle weefsels en cellen. Lymfe verbindt lichaam en geest met elkaar. Meestal zaten we in onze denkgeest=teveel geest en te weinig aarde of vv, waardoor de balans verstoord raakt en we angst ervaren o.i.v de gestagneerde vergane lymfestroom=ons levenswater wordt nu een dikke modderstroom!

Door die modderstroom waden wij nu en via ons lichaam ruimen we vele levens en generaties op. We ruimen familiekarma! We ver-lichten dan letterlijk onszelf van de zware lasten van overgeërfde overtuigingen en ingehouden emoties. Zo komen wij weer in de levensstroom!

Onder je linker oksel loopt een belangrijk lymfekanaal die je hele linkerkant incl. je beide benen en voeten vervoert. Je kunt bij het op gang komen van deze modderstroom last krijgen van je benen, voeten, heupen, buik en linkerborst, oksel, hals en kaak,; pijnlijk, gezwollen, kriebelig, jeukerig, dit is het kanaal van de aarde=moedermelk ahw en herbergt ook de angsten van je moeder [karma] die je letterlijk of geestelijk opzoog en je immuunsysteem beïnvloedde.

Onder je linker oksel zit veel embryonaal darmweefsel en dit bevat heel veel lymfe dus je kunt ook heel veel pijnklachten hier ondervinden als de stroom op gang komt. Ook pijnklachten aan je linker bovenarm en linkerschouder, heupen, benen en voeten.

We doorleven vele levens en generaties om voorgoed het oude te verteren en los te laten, om ons weer te mogen verbinden met ons lichtlichaam. Een ongekend wonder en geschenk aan ons! We leven in hele bijzondere tijden en lopen voorop al voelt het alsof je achteruit gaat maar dat is puur je verleden en de vele levens die je uit je systeem verwijdert!

Still - Point Potentieel
'Still-Point' gebeurt wanneer het Cranio-Sacraal ritme stilvalt. Net zoals we in diepe slaap niet weten waar we wonen of zelfs welke auto we hebben, gebeurt dit 'S-P' spontaan overdag, je zit dan te dromen of je maakt een dutje.
Tijdens dit 'S-P' wordt alle energie teruggetrokken uit de hersenen en naar je 'regeneratie-teams' gestuurd. Kortgezegd tijdens 'S-P' stopt de hersenfunctie, het denken.

SYMPTOMEN enorme rusteloosheid, drukgevoelens hele skelet, banden en spierpijnen, gewrichtspijnen, stram, stijf, chaos, angst, stress. spanningen depressiviteit, negatieve gedachten stromen, nervositeit, heftige -ingehouden-emoties komen vrij ,paniekerig, hyperactiviteit tot uitputting ,heel alert zijn alsof er ieder moment iets kan gebeuren, waakzaamheid. Rillen, trillen, shaken, beven, diepvrieskou, opgeblazen gevoel/middenrif , pijnlijke tanden, kiezen, kaken, spijsverteringsklachten, huisirritatie, vlekken en verkleuringen, hartritmestoornissen, hoge bloeddruk, benauwd, dichtgeknepen keel, nek-schouder-rug en stuitpijnen, diarree of obstipatie, keelpijn, druk op hoofd, voorhoofdholte, hoofd, nek, schouders, borstbeen, druk op de kaken, maaggebied verkrampte spieren mn linkerarm=overgang tussen de 4e en de 5e dimensie, oorsuizen, wazig zien, heftige dromen, vergeetachtig, evenwichtsstoornissen, wankel, drukke omgevingen niet verdragen kunnen [winkels] en vibrationele griep!

NOODZAAK: AANPASSEN, AARDEN , ZUIVEREN EN OVERGAVE!!
www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning voor een sterke aarding en aura zuivering!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De AURASPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
MAGNESIUM SPRAY = fantastische 1 hulp bij stress, paniek
de olie kalmeert direct de verkrampte
nervus vagus, geweldig om onder de
voetzolen te sprayen!
Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!!

*** een stampotje losse pols vanuit de Mekong Delta, hoe meer ik drijf hoe meer ik aan inzichten ontvang, hoe trager ik ben hoe meer openbaringen. Heerlijke gamma-en deltagolven ver voorbij de veel snellere alpha en betagolven, ze genezen de kapotte webdraadjes, wat een genezing.. Ik zit bijna in een transcendente flow en in mijn stillpoint en ondertussen maken mijn darmen overuren met heel veel uitstoot oude energie
Verder eerlijk en ver weg van de snelle digitale wereld en ver voorbij 3D, ver voorbij tijd en ruimte. Ik ga vandaag weer varen op mijn vlotje door de schitterende natuur van de Mekong in alle eenvoud en schoonheid, samen met mijn Loebas***
SLOW DOWN!
Marjolein Ingrid Soulpursang