zaterdag 15 oktober 2022

Openstaan Voor De Uitgestrektheid Van Ons Hart ~ 15 oktober 2022 ~ Kenneth Schmitt

Openstaan Voor De Uitgestrektheid Van Ons Hart

Door: Kenneth Schmitt – 12 Oktober 2022

Om de beperkingen die we onszelf hebben opgelegd te overstijgen, kunnen we aandacht schenken aan de uitgestrektheid van de energie van ons hart. Tenzij we er misbruik van maken, raakt ons hart nooit uitgeput. Met zoveel enthousiasme als we nodig hebben voor grote vervulling, vult ons hart ons voortdurend met levenskracht. Zijn liefdevolle kwaliteit van bewuste levenskracht stroomt naar ons toe zo vrij als we toestaan, binnen de beperkingen van onze overtuigingen over onszelf en de gifstoffen die we hebben belichaamd. Onze ontvangst is gebaseerd op de kwaliteit van de energie die we hebben vermaakt en waarmee we ons hebben afgestemd, zonder te beseffen dat ons bewustzijn enorm grootmoedig is.

Het is van grote waarde om aandacht te schenken aan de bewuste energie van ons hart. Als we het eenmaal herkennen, kalmeert het onze angsten en alles wat ons irriteert en boos maakt. Ons hart vibreert met positieve energie die levensbevorderend is, en het straalt een bewust weten uit dat krachtiger is dan onze ego-geest zich kan voorstellen, en toch is het subtiel en onopvallend in ons bewustzijn. Het vereist elk moment onze heldere aandacht, en het werkt via onze gevoelens en ons bewustzijn. Er is geen gedachte, alleen weten en realiseren. Het denken wordt dan de dienaar van ons weten.

Wanneer we leven in het bewustzijn van ons hart, kunnen we ons niet laten misleiden door leugens en andere misleiding. In onze huidige belichaming worden we omringd door leugens en bedreigingen voor ons welzijn. Dit zijn allemaal negatieve energiepatronen die we kunnen herkennen en transformeren in ons persoonlijke leven, door ons hartgericht te blijven richten. Omdat wij multidimensionale wezens zijn, kunnen wij verwachten te leven in een rijk van wonderen en wonderen. Ons ego-bewustzijn kan zich dit niet voorstellen, en zal ons ontmoedigen. Wanneer wij ons voorstellen dat de bedreigingen voor ons welzijn overweldigend zijn, zal ons ego-bewustzijn proberen ons af te stemmen op de negatieve energie om ons ertegen te verzetten of eraan toe te geven met woede, depressie, vermoeidheid en eenzaamheid.

Hoe onze toestand ook is, de energie van ons hart verandert niet. Het blijft ons voorzien van bewuste levensbevorderende energie die ons in elke situatie kan inspireren. Het is onze verbinding met het goddelijk bewustzijn en is onze eeuwige gids in de vorm van onze intuïtie. Onbeperkt door tijd en ruimte overstijgt ons intuïtief weten de grenzen van onze beperkende overtuigingen. Alles wordt mogelijk voor ons, omdat we onbegrensd zijn in ons ware Zijn. We hoeven alleen maar bereid te zijn naar binnen te zoeken en de persoonlijke waarheid te realiseren van wie we zijn. Door ons voortdurend in absoluut vertrouwen af te stemmen op de energie van onvoorwaardelijke liefde en vreugde, kunnen we in een hogere energetische dimensie leven en onze groeiende aanwezigheid van bewustzijn en meesterschap over het leven realiseren.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org