maandag 24 oktober 2022

Het Goddelijke zijn; 10/25 Zonsverduistering en Nieuwe Maan ~ L'Aura Pleiadian

Het Goddelijke zijn; 10/25 Zonsverduistering en Nieuwe Maan

Er gebeurt NU zoveel. Er zijn nieuwe niveaus beschikbaar voor degenen die er klaar voor zijn!
Deze krachtige nieuwe maan/zonsverduistering houdt:PARAMOUNT betekenis voor jou en je evolutie.
Zodat u zich van u allen bewust bent! Van elke gedachte en elke overtuiging die je in je hebt; daarom, waar je doorheen functioneert. Dit moet zelf bekend zijn, zodat het niveau van zelfverantwoordelijkheid dat nodig is om naar je volgende bewustzijnsniveaus te verschuiven, PLAATS KOMT.
De zonsverduistering op dinsdag 25 oktober 2022 om 07:48 uur ADT heeft een blijvende impact; dat wil zeggen 6 maanden. Niet alleen duurt de impact langer, het verhoogt ook KRACHTIG de energie van de nieuwe beginnende NIEUWE MAAN.

De maancycli zijn erg belangrijk voor de diepere processen van het bewust worden van het onderbewuste. In de oudheid was dit bekend en werd het als HEILIG beschouwd.

Elke angst die verband houdt met niet-waarheid en overtuigingen die binnenin worden vastgehouden, MOET worden opgelost en getransformeerd door middel van eigenliefde.

Dit is geen grap en om dit als een eigen verantwoordelijkheid te zien, katapulteert je naar de hogere niveaus van BEWUSTZIJN. Bewustzijn van wat je BENT, welke processen je nog moet voltooien, en voor jou om BEWUST volledig één te worden met je GODDELIJKE ZELF.
Dit vertaalt zich in het observeren van alles wat door je heen gaat.

Elke gedachte, elke ademhaling en het observeren van elke overtuiging waarvan de tijd is gekomen om volledig los te laten.
Nogmaals, dit is geen grap.

Of je bent volledig bezig met je eigen zelfverantwoordelijke transformatie of je bent het niet. Kiezen om bij het gemakkelijkere pad te blijven. Of ervoor kiezen om te evolueren door zelfbewust te zijn.

Elk wezen heeft zijn eigen frequentie en staat in wisselwerking met de stroom en moment tot moment frequentie van de sterren en planeten.
JIJ communiceert op unieke wijze specifiek op basis van jouw niveau, jouw blauwdruk en jouw niveau van bewustzijn van jou.

De Nieuwe Maan Zonsverduistering is in Schorpioen wiens heerser Pluto is. Bij Pluto draait alles om transformatie. Dit is deels uitgelijnd met Venus, met een spanningsaspect met Jupiter.
Mogelijke ontevredenheid kan naar boven komen op basis van overtuigingen ~ zo zou het moeten zijn.
Om je externe greep en overtuigingen over hoe je DENKT dat de dingen zouden moeten zijn, los te laten, moet je je hart omarmen door je bewustzijn.

Observeer jezelf, je gedachten.
KEN jezelf en word liefdevoller, accepterender en BEWUST. Hoe groter de angst die vrijkomt, hoe groter het bewustzijn van het nu en hoe groter het bewustzijn van het hart.
Als ik terugkom uit Egypte, is er zoveel dat ik zal delen. De onderwereld, gerelateerd aan dood en wedergeboorte en Pluto en transformatie stond voorop in het dagelijks leven.

Het hart werd gewogen in het hiernamaals en op basis daarvan werd de staat van eeuwige gelukzaligheid ingegaan of niet. NU was dit ook onderdeel van hun dagelijkse rituelen en tempelfocus. Om dat NU in te voeren. Om NU voorbereid te zijn.
Om NU diep in je angsten te gaan, om NU herboren te worden.

Als angsten en overtuigingen worden losgelaten en gehechtheden aan de externe wereld worden losgelaten, wordt het onderbewustzijn bewust en wordt het Hart het ALLES waar men doorheen leeft. Dit is volledige transcendentie. Het binnenkomen van het Volledig Goddelijke Zelf wezen. Dat is kosmisch, dat is gelukzaligheid, dat is eeuwig.

Jouw rol hierin is om je VOLLEDIG bewust te zijn van je gedachten, je angsten, je overtuigingen, om zo de gehechtheden aan deze oude manier van zijn te TRANSCENDEREN. Om BLISS NOW in te voeren.
Dus als deze krachtige Zonsverduistering in wisselwerking staat met je unieke frequentie, HERINNER me, hoe groter het zelfbewustzijn dat je naar elk moment brengt - hoe GROTER JOUW TRANSFORMATIE.

In dat jij NU je Kosmische God Zelf bent.
Niet later, niet na dit bestaan.
NU, alleen nu.

Dus deze Zonsverduistering, daag jezelf uit als het grootste geschenk dat je jezelf kunt geven. Om constant te observeren, om alle valse overtuigingen te verwijderen, om gehechtheden aan de externe wereld los te laten en hoe het voor de geest zou moeten zijn, om alle angst los te laten, om te zien en te weten waar je doorheen functioneert.

DAN, en alleen dan, IS de transcendentie en HET GODDELIJK ZIJN, ALLES wat je van jezelf zult weten te Zijn. Dit is waar het allemaal om draait. Om alles te verwijderen dat niet de ware Goddelijke Jij is, en ALLES TE WORDEN DAT JE Eeuwig BENT en dit is alles nu.
Ga nu naar binnen, voer je adem in, OBSERVEER jezelf.

In Deze Goddelijke krachtige activering, houd ik je, met de Goddelijke Raad van Opzieners, nu en altijd, Liefde vast.