vrijdag 14 oktober 2022

Ga Je Oorlog Voeren Met Het Duister? ~ 13 oktober 2022 ~ Daniel Scranton

Ga Je Oorlog Voeren Met Het Duister?

Gechanneld door: Daniel Scranton – 6 Oktober 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We laten ons elk moment uitbreiden. We voelen in onszelf een aangeboren verlangen om meer te worden van wie we werkelijk zijn en om langzaam de beperkingen van de negende dimensie los te laten, terwijl we afglijden naar de tiende. Wij maken deel uit van deze universele verschuiving in bewustzijn, waar de mensheid op Aarde het middelpunt van is. Jullie hebben allemaal de grootste sprong voorwaarts te maken, en daarom is er nu zoveel aandacht voor jullie. Dat is waarom jullie zoveel helpers hebben, zoveel belangstellenden, en dat is ook waarom jullie het zo moeilijk hebben daar op Aarde.

Het is moeilijk om het oude los te laten en het nieuwe en andere te omarmen. Er zijn er natuurlijk onder jullie die heel graag alles achter zich willen laten en willen ascenderen, maar dan zijn er de koppigen die tegen vooruitgang en verandering zijn. Zij hebben zoveel profijt gehad van de ongelijkheden die op jullie wereld bestaan, en willen dat graag blijven doen. Dit zijn de mensen die jullie wakker willen schudden, maar dat lukt niet. En zoals we jullie al vele malen hebben verteld, jullie laten niemand achter. Jullie nemen iedereen mee die mee wil, en degenen die niet weten dat ze mee willen, zullen uiteindelijk weten dat er daar op Aarde nog meer te beleven valt.

En dus moeten jullie degenen zijn die die stroom van expansie volgen, die voelen dat er meer van jezelf van binnenuit opkomt, en jullie zullen de rest van de mensheid de weg tonen om iets meer te worden dan de meeste mensen zelfs maar van willen dromen. Wij nodigen jullie uit ons te volgen, want wij zijn hier om jullie te inspireren en jullie eraan te herinneren dat er niet alleen licht is aan het eind van de tunnel, maar ook dat het licht aan het eind van de tunnel jullie zijn. En omdat je ascendeerd, hoef je niet te sterven om naar het licht aan het eind van de tunnel te gaan. Je hoeft alleen maar mee te gaan met de stroom van expansie die op dit moment zo natuurlijk en zo hard nodig is op Aarde.

Jullie zijn degenen die de weg wijzen, maar jullie wijzen niet de weg in het driedimensionale paradigma van “oorlog voeren” met het duister. Jullie leiden de weg door te laten zien dat de overgang naar het licht niet alleen onvermijdelijk is, maar ook een geweldige rit is die gevuld is met vreugde, vrijheid, liefde, vrede en opwinding, en dat is waar deze reis naar de vijfde dimensie voor de hele mensheid over kan gaan als jullie bereid zijn het zo te laten zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: wakkeremensen.org