maandag 24 oktober 2022

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE MAANDAGAVOND 24-10 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE MAANDAGAVOND 24-10: De zonnewind begint al een klein beetje te zakken rond 500 km/sec. De verwachting is dat komende nacht er nog een milde bijna zonnestorm (kp-4) zal zijn waarschijnlijk tussen 1
5:00-8:00uur. Heel mild dus. Heerlijk rustig

(Symptomen: tijdens zonnestorm als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4) als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt,dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Als je lekker in je vel en je stroom zit, dat kunnen deze trillingsverhogingen je ook optillen en je bliss ervaringen geven.)

De Zon is rustig met zonnevlammen. Af en toe zijn er lage C-Klasse zonnevlammen. De hoogste vandaag was rond 10:00 uur C-4.2. en dat is mild.

Heb het goed...
©Manuela van inzichten.com