zondag 2 oktober 2022

Een kijk op oktober 2022 ♥ Fran Tielemans ♥

Een kijk op oktober 2022 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

 

 De energie van oktober helpt je steeds meer te snoeien in je overtuigingen, je activiteiten, en wat écht jouw prioriteit is wordt steeds duidelijker.


Al wat niét jouw prioriteit is, vreet immers steeds meer energie, doet je het overzicht in je leven verliezen, en versnippert de energie die je ter beschikking hebt.

 

Dat wat je grootste transformatiethema was sinds april, krijgt nu zijn afwerking: je hebt gezien, je hebt geleerd en je hebt je nieuwe inzichten toegepast die je helpen dingen anders en voor jou beter aan te pakken. Misschien ben je al dingen aan het herorganiseren, ga je je laden en kasten legen, of herschik je je activiteiten of je inboedel. Of ben je je aan het voorbereiden om herschikking door te voeren.

 

Maar wanneer je er al vol tegenaan wil gaan deze maand, zou je toch nog afremming kunnen ervaren.

 De energie is nog erg naar binnen gericht, zodat je deze intense transformatiecyclus 2020-2022 op de voor jou juiste manier kan afsluiten, de voor jou juiste conclusies kan trekken, en je échte koers voor de komende jaren kan bepalen.


De Volle Maan op 9 oktober kan gevoeligheden naar boven brengen, en kan je doen nadenken over je plannen en functioneren.

Er gaat nog altijd veel aandacht naar waarheid, theorieën, trends, informatie, en welke elementen jij daaruit meeneemt om jouw éigen waarheid te vormen. Je weet, dé waarheid bestaat niet, alle ‘waarheid’ in deze wereld is relatief, niémand heeft die in pacht, we maken allen onze eigen waarheid. De énige absolute waarheid is namelijk liefde, en het is goed om deze maand al je overtuigingen, visies, de informatie die je wil gebruiken of die je als de jouwe opneemt, af te toetsen op het ‘liefdes-gehalte’ erin.

 

Ook relaties blijven in de picture


Hoe sta jij in jouw relaties? Kan je jezelf zijn? Verberg je jezelf nog onder de korenmaat, uit angst neergemaaid te worden door de mening van anderen om je heen? Heb je nog de neiging om teveel te willen pleasen? Dan kan je deze maand dit alles meer in balans brengen, door jezelf steeds meer respect, liefde, waardering, aanvaarding en bevestiging te geven, zodat je steeds meer gaat aarden, zodat je steeds meer je Zelf wordt.

 Want dan pas kan je op een gezonde manier in relatie staan.


Je voelt steeds dieper hoe goed het is om mensen op te zoeken die het beste in je naar boven halen, en met wie je op een veilige manier, vanuit hartsverbinding, kan delen.

 

De keelchakra wordt meer ‘be-licht’: durf jij je uiten, in al je relaties, in jouw wereld?


Durf jij jouw leven vorm geven naar de inspiratie vanuit je hart en ziel? Kan je nog oude lagen opschonen in die keelchakra, restanten uit tijden waarin je dacht te moeten zwijgen, waarin je jezelf niet mocht en kon zijn. Het beseffen dat er nog ladingen aanwezig zijn, is één. Er concreet iets aan doen en ze gaan opschonen, is het belangrijkste.

 Want je weet, elke laag die je opschoont, is nieuwe ruimte die je voor jezelf schept, en die onmiddellijk nieuwe en hogere frequenties aantrekt.

 

Op het einde van deze maand kan je je misschien wat vermoeider voelen, door de werking van de Zon-eclips op 25 oktober en Nieuwe Maan. Maar misschien vind je nu pas écht de moed om oude stramienen te doorbreken, om komaf te maken met dat wat niet meer oké is voor je, of om een nieuw begin te maken in iets.

Er kunnen ook dingen aan het licht komen, in jezelf, rondom jou of in de wereld, die lang verborgen zijn geweest, en die nu gezien mogen worden.

 

Bij het begin van oktober is de Zon-activiteit nog steeds hoog, en dat kan resulteren voor wie daar gevoelig aan is in verstoorde slaap, gepiep of gesis in de oren, koude rillingen of net een gevoel van aanhoudende hitte, veranderd eetpatroon, onrustig hart, enz. Het zit erin dat dit de rest van het jaar nog zo zal zijn, dus goed voor je lichaam zorgen (en daar hoort ook het opschonen van je aura bij, want dit heeft een direct effect op je lichaam) is nu echt wel een must. Ook de natuur, frisse lucht, water en beweging hoort daar bij. Zodat je jouw vernieuwing letterlijk steeds beter ‘vorm’ kan geven.

Het is via ons lichaam dat we de hemel op Aarde neerzetten, vergeet dat niet

 

Keep the Faith!

 

Fran Tielemans
www.maitreya.be