zaterdag 15 oktober 2022

De Transformatie Van De 3D Naar De 5D Aarde Is Aan De Gang ~ 14 oktober 2022 ~ Aurora Ray

De Transformatie Van De 3D Naar De 5D Aarde Is Aan De Gang

Door: Aurora Ray, 19 september 2022

De Evolutie Van Onze Planeet Vindt Nu Plaats

Deze overgang is voorspeld door veel oeroude culturen en religies  die eons geleden op deze planeet bestonden.

Deze oeroude voorspellingen stellen dat er een tijd zal komen waarop mensen zullen moeten leren hoe ze vreedzaam samen kunnen leven met elkaar en met andere galactische gemeenschappen.

Ze stellen ook dat onze wereld door veranderingen zal gaan wanneer we in de richting van de 5e dimensie gaan en dat onze levensstijl drastisch zal veranderen terwijl we door deze veranderingen gaan.



We hebben nu een punt bereikt waarop we door goddelijke entiteiten en andere spirituele krachten in het universum aangemoedigd worden om nieuwe manieren van denken te ontwikkelen zodat we verder kunnen gaan met onze evolutie naar de 5D Aarde.

Veel mensen zijn zich niet bewust van de transformatie die op dit moment plaatsvindt.

Je ziet het overal om ons heen elke dag in de media waar alles meestal chaotisch lijkt; maar ondanks al deze negatieve nieuwsberichten blijven er enkele goede dingen gebeuren zoals het vooruit gaan naar positievere toekomstige tijden!

De transformatie van de 3D naar de 5D Aarde vindt nu plaats omdat de mensen een niveau hebben bereikt waarop ze meer kennis, meer kracht en meer financiële vrijheid aan kunnen.

Maar niet iedereen zal in staat zijn om deze sprong gemakkelijk of al snel in de nabije toekomst te maken. Sommige mensen zijn gewoon bang om hun ego mind over te geven en al hun illusies, die ze verwarren met de werkelijkheid, los te laten.

Opdat we allemaal samen vooruit kunnen gaan als één verenigde soort die leeft op één planeet met één doel, het omhoog brengen van  bewustzijn, moeten we samen naar dit doel werken door vriendelijker te zijn ten opzichte van elkaar en degenen te helpen die extra steun nodig hebben om soepel door deze veranderingen te gaan.

Hoe bereid je je voor op deze transformatie van onze Aarde?

De overgang van 3D naar 5D is een heel belangrijk deel van de menselijke evolutie. De verandering kan heel snel verwacht worden. In feite, zitten we er midden in, ook al kun je dat nog niet zien.

Daarom is het begrijpen hoe het 5D leven voelt nuttig voor het bepalen waar wij staan op ons eigen persoonlijke pad naar hoger bewustzijn, zowel als voor het leveren van een bijdrage aan het collectieve ascensieproces van de mensheid.

Om deze reis naar spirituele verlichting en verruimd bewustzijn te beginnen is het voor ons allemaal hier op Aarde belangrijk om eerst te begrijpen wat “5D” precies betekent.

Hoe handelen mensen anders wanneer ze ontwaken ten opzichte van mensen die in slaap zijn?  Wat voor gedachten gaan er door hun hoofd?

Wat zou liefde doen?
Zou liefde dat doen?
Zou liefde dat zeggen?
Is dat liefde?

In het 3D rijk is alles gepolariseerd en er is geen tussenin. Alles is zwart of wit, goed of slecht, juist of verkeerd. Het gaat allemaal om ego en gescheiden zijn van elkaar en de natuur. Als iemand niet in elk opzicht perfect is, wordt hij/zij beschouwd als gebrekkig en waardeloos.

We beoordelen anderen op basis van hoe ze eruit zien, hoeveel geld ze hebben en of ze intelligenter zijn dan wij. We beoordelen onszelf op basis van ons gewicht en onze verschijning in plaats van wat er in ons zit dat ons waardevol maakt als persoon: onze zielsvibratie!

Om het simpel te zeggen, wanneer je van onze huidige driedimensionale werkelijkheid naar een vijf-dimensionale gaat, wordt werkelijkheid veel vloeiender en plooibaarder.

Je neemt dingen niet meer persoonlijk. Je maakt je los van veel ideeën. De uitkomst is secundair in waarde geworden. Je laat je niet meer in met drama of roddel betrekken. Je werkt met ethiek en integriteit, enz.

Wanneer je in deze 5D staat leeft, zal het bewustzijn licht, vrij en open aanvoelen; alles voelt rustig omdat je lichaam niet meer gebukt gaat onder zware negatieve vibraties!

Je zult ook in staat zijn makkelijker toegang te krijgen tot je bekwaamheden omdat er niet langer beperkingen zijn die je gedachten binnen deze ruimte in de weg staan (met andere woorden: de enige beperking in je mind bestaat in jezelf).

Conclusie

We kunnen dit overgangsproces gemakkelijker maken door onze manier van denken te veranderen en positiever te zijn over alles om ons heen. De transformatie van de Aarde van 3D naar 5D vibratie zal gebeuren wanneer jij deze veranderingen in je eigen mind, lichaam en ziel accepteert.

Denk er aan dat het er niet toe doet wat mensen over jou of de wereld om je heen zeggen; want JIJ weet wie JE werkelijk bent op een diep niveau in jezelf; ongeacht wie of wat er in je leven komt van bronnen buiten jezelf!

Dit betekent dat als iemand je iets negatiefs over jou verteld, geloof ze dan niet omdat je beter dan iemand weet hoe verbazingwekkend je bent!

Het is belangrijk om open te staan voor het idee dat er een verschuiving plaatsvindt op onze planeet. We hebben er zo lang op gewacht. Het kan aanvoelen alsof we allemaal in de rij staan te wachten om de hemel binnen te gaan, maar zonder te weten dat wij er al zijn. We moeten dat alleen nog tot ons door laten dringen!!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org