maandag 24 oktober 2022

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment
Wij zijn nu al weken in de "liftende" energie. Wij worden al maar naar grotere hoogten gestuwd. De samenstelling van de energie verandert van moment naar moment, maar die stuwende en upliftende energie die blijft.

De snelheid van de zonnewind is weer hoog: 543,1 km/sec

--->De snelheid van de zonnewind is hoog momenteel (boven de 500 km/s), dus er is heel wat turbulentie in het magnetisch veld van de Aarde, en dus ook in je energieveld (zenuwstelsel). Waardoor je symptomen kan ervaren als: koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de kaakgewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat.

De fysieke druk van de Schumann resonantie is wat aan het afvlakken.
De druk van de Schumann resonantie kan de volgende klachten geven, onderrug klachten, angsten, druk op de borst, hartkloppingen, huilbuien, etc: diarree, duizelingen, misselijkheid, evenwichtsstoornissen, piepende- en suizende oren, griep, koorts, tandpijn, hoofdpijn, boosheid, slapeloosheid.

De zonnestormen zijn ook minder krachtig.