vrijdag 21 oktober 2022

de energie van dit moment ( In de ochtend) Martha Krul


de energie van dit moment

De druk van de Schumann resonantie is weer goed te voelen. Je zal je voelen alsof je een zak zand op je schouders hebt liggen. Je wordt in elkaar gedrukt en je lichaam laat dat goed voelen. Onderrug, schouders, nek, kaken, etc. Je weet het de periode van sterke transformatie is nog niet voorbij. Leg je focus op ontvangen.

Niet op hoe lang nog, wanneer je dat doet manifesteer dat je ergens in terecht gekomen bent dat je niet zo leuk vindt. Focus op het licht en ontvang met open armen en voel dat je met de dag sprankelender wordt.

---> De druk van de Schumann resonantie kan de volgende klachten geven, onderrug klachten, angsten, druk op de borst, hartkloppingen, huilbuien, etc: diarree, duizelingen, misselijkheid, evenwichtsstoornissen, piepende- en suizende oren, griep, koorts, tandpijn, hoofdpijn, boosheid, slapeloosheid.

Aangezien deze SR associeert met hoge BETA hersengolven (wakker, hyperalert, vecht / vlucht, angst), kunnen sommige sensitieven zich getriggerd of gespannen voelen of moeite hebben gehad met slapen.