donderdag 13 oktober 2022

Aartsengel Gabriël: De Vreugde Van Vervulling Zal Van Jullie Zijn ~ 13 oktober 2022 ~ Shanta Gabriel

Aartsengel Gabriël: De Vreugde Van Vervulling Zal Van Jullie Zijn

Gechanneld  door: Shanta Gabriel – 11 Oktober 2022

Het leven is een bijzonder geschenk van God, gevuld met oneindige schoonheid. Je waardering en dankbaarheid voor deze schoonheid brengt een nieuwe dimensie van liefde in je naar boven. Neem de tijd om schoonheid na te streven. Zoek een bloem en kijk met wonderlijke ogen naar dit goddelijke wonder.

Let op de gratie van een boom, de kracht van zijn stam, de kracht van het wortelstelsel dat diep in de grond duikt, en het spel van de bladeren in het zonlicht. Sla je armen om een boom en neem even de tijd om de levenskracht te voelen die binnenin pulseert. Deze langzame, regelmatige puls zal je kalmeren en bedaren in tijden van onrust. Probeer eens met je rug tegen een boom te zitten en voel de vrede in je groeien.

Luister naar het gezang van vogels. Ze zingen voor hun pure plezier. Dit is de natuur in al haar glorie, en de natuur zal je altijd herinneren aan de schoonheid en het wonder van de Spirit.

De natuur is een van de gemakkelijkste manieren om je te koesteren in het wonder van het leven. Alleen al het besef van de wonderbaarlijke gebeurtenissen in de natuur zal de levenskracht in je aanwakkeren. Er zal een herinnering zijn aan de tijd dat je een kind was en verwondering in de voorhoede van je bewustzijn leefde. Als je dit doet, krijgt je leven een nieuwe betekenis, een ruime kwaliteit van genade.

Ga diep in de gevoelens die je verbinden met Spirit. Wees je ervan bewust dat je een kind bent van een welwillend Universum. Weet dat je geleid en beschermd wordt door de Engelen, en dat wie je bent van grote waarde is voor de wereld.

Zweef hoog, en ervaar de ongelooflijke mogelijkheden die elk moment voor je beschikbaar zijn. Alles is mogelijk. Wonderen zijn de natuurlijke staat van zijn in het universum. Beperk jezelf niet door te denken dat je niet kunt doen wat belangrijk voor je is. Neem de tijd om je beschermengel je te laten zien hoe je al je dromen kunt verwezenlijken. Vraag dit in je meditatie aan je Hoogste Zelf. Je verdient datgene wat je gelukkig maakt in je leven.

Het leven is niet bedoeld als een pijnlijke strijd zonder hoop. Door nieuwe mogelijkheden toe te laten aan de randen van je bewustzijn, begint het proces van openstelling voor volledige wonderen. Het is een proces van toelaten.

Het vereist bereidheid om je leven gelukkiger en bevredigender te maken, zelfs als je niet weet hoe dat moet. Deze bereidheid laat de krachten van het universum voor je werken. Sta jezelf toe je open te stellen voor wonderen en voor wonderbaarlijke vreugde en dankbaarheid voor alles wat er nu voor je beschikbaar is. Roep je Engelenaanwezigheid aan om de weg te openen naar de wonderen die je verdient.

Daarom zeggen wij:

Koester je in het wonder van het leven – ga diep, zweef hoog, volg je liefde, en de vreugde van vervulling zal de jouwe zijn.

Shanta Gabriel

voor Aartsengel Gabriël

Vertaling: wakkeremensen.org