dinsdag 6 september 2022

Het voortdurende concert en de dans - door Dr. Schavi M. Ali


Het voortdurende concert en de dans - door Dr. Schavi M. Ali

Zonnewinden zijn vanaf maandag 5 september 2022 weer "op het podium" en "zingen" met bijna 600 kilometer per seconde (km/s) na gisteren bijna 700 km/s te zijn geweest met zonnevlammen op de hoge "C -Klasse" niveau maar met onze zon klaar "in de coulissen" met zijn beta gamma delta "kostuum" om mogelijk een "X-Klasse" flare te ontketenen.

Coronale massa-ejecties (CME's) maken natuurlijk deel uit van het "programma", aangezien fakkels "hun rol blijven spelen" in de aan de gang zijnde kosmische gebeurtenis die "DE VOORTDURENDE DANS VAN HET LICHT" kan worden genoemd.

De magnetosfeer is dramatisch ingekapseld in plasmadeeltjes die binnen en buiten onze planeet binnendringen en ook met kosmische straling die van buiten ons zonnestelsel komt om te helpen bij het "programma".
De "KP-index" wordt opnieuw beoordeeld op "Storm" -niveau na een paar uur in het "Onrustige" bereik te zijn geweest.

De "muziek" van de "CONTINUING DANCE OF THE LIGHT" speelt luid, daalt een beetje in "octaven", maar stijgt dan weer in "decibel" intensiteit.

De metafoor van een muzikaal concert wordt hier gebruikt om de intensiteit van de kosmische energie uit te drukken, omdat we vaak inderdaad tonen in onze oren 'horen', meestal de geluiden van andere dimensies die ons rijk raken.

Deze tonen worden bij veel mensen luider en langer wanneer de winden, fakkels en CME's hun "tonen" blazen en de magnetosfeer omhullen. Er zijn de afgelopen 24 uur 114 aardbevingen geweest met een sterke "6,6" vandaag in Sichuan, China.

Zoals echter altijd wordt gezegd, zullen deze kosmische gebeurtenissen - dus de GELUIDS- EN LICHTTRANSMISSIE EN ONTVANGST - niet ophouden.
Zonne-energieën kunnen periodiek hun "tempo" vertragen, maar het "concert" en "dans" eindigen nooit omdat de aarde/Gaia wordt "begeleid" naar "haar" stoel die hoger is in het "kosmische auditorium" en terwijl "zij" trilt sneller en is groter in verlichting.
De Fotonengordel blijft de Aarde/Gaia en de hele melkweg "sturen", aangezien de Grote Centrale Zon de "Producer" is, waarbij BRON de oorspronkelijke "Auteur" is.

Onze ongeveer 26.000 jaar durende reis door de Fotonengordel wordt geleverd met "gratis tickets" die ons toelaten om "backstage" te ontmoeten met de "kosmische spelers" - de winden, fakkels, CME's en andere "experts" in hun vakgebied.
Ze "tekenen handtekeningen" die de talrijke "Lichtactiveringservaringen" ("Ascentiesymptomen") zijn die ons toegang geven tot de hogere expressies van ons DNA dat in elke cel aanwezig is, zodat onze cellulaire archieven nieuw zijn en zodat ons individuele en collectieve bewustzijn verheven in perfecte Goddelijke Orde met onze planeet.

Laten we dus "comfortabel in onze stoelen gaan zitten" met onze "verfrissingen" van gebeden, meditaties, mantra's, mala's, essentiële oliën, wandelingen in de natuur en andere spirituele en natuurlijke benodigdheden die ons verankerd houden aan SOURCE.

Geniet van de voorstelling! Het is voor onze "VERLICHTING".